Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Pepe Beşiktaş'a neden transfer olduğunu açıkladı - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe, CNN International'e röportaj verdi. Henry Young ve Aleks Klosok'un sorularını yanıtlayan yıldız futbolcu, Cristiano Ronaldo'yu Beşiktaş'a çağırdığını da belirtti!

        2

        Siyah-beyazlı kulüp, bu yaz uzun yıllar formasını giydiği Real Madrid'den ayrılan Pepe'yi kadrosuna katmış ve bu transferi ilginç bir şekilde duyurmuştu.

        3

        Beşiktaş, önce resmi Instagram hesabından paylaştığı bir hikaye ile takipçilerine soru yöneltmiş, sorunun cevabı olan Pepe'yi daha sonra fenomen haline gelen bir video ile duyurmuştu.

        4

        Videoda kullanılan "Come to Besiktas" yani "Beşiktaş'a gel" ifadeleri, sosyal medyayı sallamıştı. CNN, bu videoyu yaza damgasını vuran olay oalrak nitelendirdi.

        5

        Birçok kulüpten transfer teklifi aldığını vurgulayan Pepe "Birçok büyük, çok önemli Avrupa kulübünden teklif aldım. Beşiktaş kapımı projeleriyle çaldığında ise dikkatimi çekti." dedi.

        6

        Transfer sürecinde çok fazla destek aldığını belirten yıldız savunmacı "Sosyal medyadan birçok mesaj aldım. Gitmemek olmazdı. İnsanların gösterdiği bunca ilgiye sırtımı dönemezdim."

        7

        "Beşiktaş'a gitmem gerektiğini söyledim. Beşiktaş'a gitmemek imkansızdı" ifadelerini kullandı.

        8

        Şu anda Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda yenilgisiz oalrak lider durumda bulunan siyah-beyazlıların başarısının önemli nedenlerinden olan Pepe, taraftarla ilgili de güzel açıklamalar yaptı.

        9

        Portekizli, "Daha önce böylesine bir deneyim yaşamamıştım. Türk insanı futbolu adeta yaşıyor. Futbol onlar için bir tutku. Bunu da takımlarına olan sevgi ve ilgiyle gösteriyorlar."

        10

        2016 yazında tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonu olan Portekiz'in önemli parçalarından olan Pepe, EURO 2016 ve Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası'yla ilgili de konuştu.

        11

        Yıldız savunmacı, "Kendi limitimizi biliyorduk ama ama aynı şekilde neler yapabileceklerimizi de. Her maçta alçakgönüllüydük."

        12

        "Ayaklarımız yere basıyordu. Birey olarak değil takım olarak çalıştık. Bugünün Portekiz'ini şöyle değerlendirebiliriz: Dünya Kupası için yapması gerektiğini planlamaya odaklanan bir ulusal takım."

        13

        "Dünya Kupası'nı kazanmak benim gibi biri için yorucu ama güzel bir hedef. Ülkenizi temsil etmek size gurur verir."

        14

        "Sahip olduğum şeyler için savaşan biriyimdir. Oturup her şeyin bana gelmesini beklemem. Daha fazla başarı için mücadele ederim." değerlendirmesinde bulundu.

        15

        Pepe, yakın arkadaşı ve vatandaşı Cristiano Ronaldo'yla ilgili de konuştu. Bu sezon ligde kötü günler geçiren Ronaldo için Beşiktaş'a gelmesini istediğini dile getirdi ve şunları söyledi:

        16

        "Elbette onun buraya transfer olmasını isterim. O Messi'den daha komple bir futbolcu. Ona saygım sonsuz."

        17

        "Benim arkadaşım ve benim için çok önemli biri. Eğer böyle bir imkan varsa Ronaldo'nun Beşiktaş'a gelmesini seve seve isterim."

        18

        "Ronaldo sahanın dışında gayet normal biri. Sosyal medyada onunla ilgili haberler gördüğümde 'Bu olamaz. Yalan' diyorum."

        19

        "İnsanlar gerçek Ronaldo'yu bilmeden konuşuyor. O da bizim gibi normal alışkanlıkları olan normal bir insan. Çocuklarını çok seviyor. Baba olmanın öneminin farkında. Bunu mükemmel ve doğal bir şekilde yapıyor."

        20

        Cristiano Ronaldo da geçen günlerde Real Madrid'in geçen seneki formundan uzak kalmasını, Pepe, James Rodriguez ve Alvaro Morata gibi oyuncuların ayrılmasına bağlamıştı.

        21

        Yıldız golcü onları özlediğini belirtince takım kaptanı Sergio Ramos ile araları açılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ