Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Erkeğin erkekliği ne kadardır?

        Aysun Kayacı, NTV'nin canlı yayınında uçkur meselesini anlamadı ve ortaya herkesi güldüren bir diyalog çıktı.

        ’Haydi Gel Bizimle Ol’a bu kez Müjde Ar değil erkeğin cinsel ilişki sayısının 5500 olduğunu söyleyen Çetin Altan ile “Bu lafı anlamadım” diyen Aysun Kayacı arasındaki diyalog damgasını vurdu

        NTV’nin ilgiyle izlenen programı ’Haydi Gel Bizimle Ol’da yine ilginç diyaloglar yaşandı. Çiğdem Anad’ın; Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı ile birlikte sunduğu programa konuk olan gazeteci-yazar Çetin Altan konunun cinselliğe geldiği bir bölümde “Bir erkeğin erkekliği aşağı yukarı 5500’dür” dedi. Altan’ın bu sözleri stüdyodakileri ve ekran başındakileri şaşkınlığa uğratırken, Aysun Kayacı “Ben bu sözlerden birşey anlamadım” dedi. Programın diğer sunucularının Çetin Altan’ın sözlerinin ne anlama geldiğini anlatmaya çalıştığı Kayacı’nın “Skor mu o 5500?” diye sorması stüdyodakileri kırdı geçirdi. İşte programdaki ilginç diyalog...

        Çetin Altan: Bir erkeğin erkekliği aşağı yukarı 5500’dür. Kesin bu aşağı yukarı... Bunun mastürbasyona gideni var, bilmem ne.

        Aysun Kayacı: Ben anlamadım.

        Çiğdem Anad: İzah eder misiniz?

        Aysun Kayacı: Anlamış numarası yapamayacağım.

        Pınar Kür: Demek istiyor ki, ben sana söyleyeyim; kadınların cinsel açıdan imkanları çok daha fazla, erkeklere nazaran.

        Aysun Kayacı: Skor mu o 5500.

        Müjde Ar: Skor değil. Yani bir erkeğin bütün hayatı boyunca 5500 kere şansı var.

        Aysun Kayacı: Ha okey.

        “ORTALAMA 5500” İÇİN KİM NE DEDİ? KEMAL ÖZKAN (Sünnetçi): Çetin Altan eksik hesaplamış Böyle bir sayı tutmadım ama Çetin Altan 15 yaşından itibaren saydıysa doğrudur. Erkek iyi beslenirse cinsel hayatının ömrünü uzatır. Bir erkeğin partneri olan kadının performansı da çok önemlidir. Çok istekli olan erkekler vardır. İnsan ömrünün 75’te noktalandığını düşünürsek, 15 yaşında sekse başlarsan 60 yılda 21 bin 900 gün eder. Kimi zaman bir iki kez olduğunu düşünürsek Çetin Altan bunu az hesaplamış.

        NİLGÜN BELGÜN: Kadının üzerinden hiç inmemiş galiba Çetin Altan usta biraz uçmuş anladığım kadarıyla. Bu işin bir ölçüsü olacağını sanmıyorum. Çünkü bu insanın sekse ve hayata bakışına bağlı. Çetin Altan beraber olduğu kadının üzerinden hiç inmemiş galiba. Herkesin cinselliğe merakı aynı değildir. Bu işe meraklısı var, meraklı olmayanı var. Ama bir erkeğin bu rakama ulaşabilmesi için hiç nefes bile almaması gerekiyor. Böyle bir şey için istek ve merak çok önemli.

        HİLAL CEBECİ: Erkek milleti hep seks düşünüyor Erkekler cinsellikten başka bir şey düşünmüyorlar. Seksten önce aşk, sevgi, şevkat olmalı. Anadolu’da eşleri öldükten sonra yıllarca seks yapmadan yaşayan kadınlar var. Erkeklerin başına böyle bir şey gelse dayanamazlar. Kadınlar erkekler gibi değildir. Benim için seks 15 -20’inci sırada gelir. Bu insanın doğasına bağlıdır. Erkeklerin bakışına göre düşünülürse 5 -10 bini de geçer. Bu erkeklerin cinsel açlığını gösteriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ