Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik MHP'den 'fotoğraf montaj' iddiasına yanıt

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin parti genel merkezi etrafında dolaştığı ve ortam dinlemesi yaptığını söylediği araçla ilgili gösterdiği fotoğrafın montaj olduğu iddiasına partinin avukatı Kocabey'den yanıt geldi.

        Bahçeli'nin Siyaset Meydanı programında gösterdiği fotoğraf için "Bu aracın temsili bir araç olduğunu zaten söylemiştik" diyen Kocabey, "Bahsedilen araç 2 gün arayla genel merkezin etrafında görüldü. Bugün Farklıülkücülük adlı bir internet sitesinden MHP'ye yöneltilen suçlamalarla ilgili bir resim yer almaktaydı. Bu arabanın plakası burada tespit edilmiştir. Biz bu bilgileri hiç kimseye vermedik. Bugün Ankara Cumhuriyet Başcavcılığına verdik. Biz daha hiçbir şey açıklamamışken basın mensuplarının açıklığı bilgiler ortalıkta dolaştı. Biz tespit ettiğimiz aracın plakasını vermemiştik. Basın biz plaka açıklamadan aracın sahibini yazdı. TİB'in 24 saat nöbeti de aldatmacadır. O aracın hangi kuruma ait olduğunu biliyoruz" şeklinde konuştu.

        "O SİTE BAYINDIR'IN KREDİ KARTIYLA KURULDU"

        Avukat Kocabey, MHP'li 4 yöneticinin istifasına yol açan kasetleri yayınlayan internet sitesiyle ilgili de çarpıcı bir iddiada bulundu. Sitenin AK Parti'li Faruk Bayındır'ın kredi kartıyla ödeme yapılarak kurulduğunu iddia eden Kocabey, "Elimizdeki tüm bilgileri Ankara Başsavcılığı'na verdik" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ