Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ankara'da bomba paniği

        Olay, Ankara - Samsun otoyolunun 35. kilometresindeki benzin istasyonunda meydana geldi. İstasyon çalışanlarının iddialarına göre, benzin istasyonuna gelen plakasız araç, bir süre burada bekledi. Pompacı, benzin alacakları zannıyla aracın yanına gitti. Ancak sürücü, aracı aniden hareket ettirip istasyon çalışanının üzerine doğru sürdü ve hızla uzaklaştı.

        Şüphelenip aracın bekleme yaptığı yere giden pompacı, yakındaki arazi içerisinde yanıp sönen bir cisim fark etti. Cismin bomba olmasından endişe eden istasyon çalışanı, durumu jandarma asayiş ekiplerine bildirdi.

        Jandarma ekipleri çevreye emniyet şeridi çekti. Kısa bir süre sonra da istasyona bomba imha uzmanları geldi. Uzaktan kumandalı bomba ihtimali üzerinde duran bomba imha uzmanları, cismin yakınına önce sinyal kesici cihaz yerleştirdi. Eğitimli köpek ile de inceleme yapan uzman ekipler, cismin olduğu yere fünye çekti. Yakıt tanklarının elektrik aksamı devre dışı bırakıldı. Ankara - Samsun yolu trafiğe kapatıldı. Fünyenin patlatılmasının ardından incelenen cismin, gece sürüşlerinin güvenliği için otoyol kenarlarına takılan sensör olduğu anlaşıldı. Yol tekrar trafiğe açıldı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ