Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Yaşam Türkan Şoray'ın VIP krizi

        KONUYU biliyorsunuz... Atatürk Havalimanı’nda, VIP kapısında görevli memur Türkan Şoray’ın devlet sanatçısı olduğunu bilmediği için kapıyı kullanmasına izin vermemiş ve bir tatsızlık yaşanmış. Bir kere önce “Türkan Şoray’ın bu ülkedeki yeri”ne bir bakalım. Her sanatçının seveni de vardır sevmeyeni de. Türkan Şoray hariç.

        Onu sevmeyen yoktur. Ayrıca Türkiye’de VIP’ten geçmeyi gerçekten hak eden on kişi varsa onların en başındadır Türkan Şoray. Bırakın VIP’i falan, Türkiye’de kaç ev varsa hepsinin kapısı ardına kadar açıktır Türkan Şoray’a. Bir kahvelik değil, “ömür boyu başköşede ağırlamak üzere” hem de.

        Ama bir taraftan da hiçbir memurun “VIP’ten kimin geçip geçmeyeceği” konusunda “inisiyatif kullanma” hakkı olmamalı. Mesela memurun biri M.Ali Ağca hayranıysa?.. Yahut “tartışmalı” başka birinin?.. Ama şu da var; Türkan Şoray hakkı olmasa o kapıya gidecek birisi midir? Memur en azından buna “Hayır” cevabı verebilmeliydi kendi içinde. Hepimiz gibi. Tamam, sınırları belirlenmiş bir görevi var ama neticede “otomatik gişe” değil.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ