Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Medya Cüneyt Özdemir, Ece Erken'i fena kızdırdı!

        Salı günü Polat Towers'ta çıkan yangın Twitter'da da büyük yankı bulmuştu. Gazeteci Cüneyt Özdemiri'n attığı bir tweet Ece Erken'i kızdırmış ve Özdemir'e "senin tedaviye ihtiyacın var" cevabını vermişti.

        Özdemir'in cevabı bugün yine twittier üzerinden geldi:

        İşte Cüneyt özdemir'in attığı o tweetler...

        Bakın bu retweetlerim internet çağında bir şey söyleyip, sonra üzerine yatıp, bir de başkalarına iftira atmaya kalkan herkese ders olsun.

        Aramizda hala ihtarname, tekzip ve mahkeme karari arasindaki hukuki farki bilmeyenler olabilir. Lutfen bu cahil hanfendulere anlatalim.

        Ece Erken'in iddialarında haberi yaptıktan sonra işten çıkarıldığını söylediği kişi olduğunu iddia eden Yasemin Candemir adlı twitter kullanıcısı, Cüneyt Özdemir'e mention atarak durumun nasıl geliştiğini şu şekilde anlattı.

        @cuneytozdemir erken'le o haberi yapan bendim. Birakin dava acmayi konudan kacmak icin her seye basvurdu. Isten atildi diyormus o da yalan

        @cuneytozdemir o haberden sonra yillarca Tempo Dergisi'nde calistim. Ayrica haberde tek basima da degildim. Pencerenin kenarina oturdu ve

        @cuneytozdemir o kimsenin asla sarfetmeyecegi sozleri soyledi. Hala arkasindayim. Bina yaninca herhalde pencereden seyretmistir diyordum.

        @cuneytozdemir Kadin nasil yalan soyluyor. Ne davasi, ne birakin ozur yazisi bile konmadi. Cunku ispatliydi. Bir kisi de beni arasin yahu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ