Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Medya Cüneyt Özdemir, Ece Erken'i fena kızdırdı!

        Özdemir kendisine "Tedaviye ihtiyacı var" diyen ünlü sunucuya "Cehennemin dibine gitse peşini bırakmam" dedi.

        Gazeteci ve televizyoncu Cüneyt Özdemir önceki gün Twitter'da "Hatırlarsak Ece Erken, İstanbul depremde yıkılırken Polat Tower'daki evinden seyredeceğini söylemişti. Polat Tower yandı, İstanbul seyretti" yazdı.

        Bunun üzerine Ece Erken "O haber mahkemelik. Neyin peşindesin? Öyle bir cümle etmeme imkan var mı? Haberi yapan işten atıldı. Senin gerçekten tedaviye ihtiyacın var. Kız evladın vardı galiba, anca başına gelince anlarsın yalanın acısını" diye tepki gösterdi.

        Özdemir, dünkü yazısında Ece Erken'in o sözleri söylediğini ispat için haberi yapan gazeteci Yasemin Candemir'i kaynak gösterdi. Özdemir, yazısının sonunda "Eğer işin içine benim çocuğumu karıştırmayı düşünüyorsanız gördüğünüz gibi değil polemiğe girmekten çekinmeyi ya da mahkemeye gitmekten korkmayı, cehennemin dibine gitseniz peşini bırakmam" dedi.

        HABERİ YAPAN KONUŞTU: ECE O SÖZLERİ SÖYLEDİ

        Gazeteci Yasemin Candemir, Cüneyt Özdemir'i doğruladı ve Twitter'da olayı şöyle anlattı:

        "Ece Erken ile o haberi yapan bendim. Bırakın dava açmayı konudan kaçmak için her şeye başvurdu. Benim için işten atıldı diyormuş o da yalan! Ece Erken kimsenin asla sarf etmeyeceği o sözleri söyledi. Hala arkasındayım. Bina yanınca herhalde pencereden seyretmiştir diyordum. Kadın nasıl yalan söylüyor. Ne davası! Bırakın özür yazısı bile konmadı gazeteye. Çünkü ispatlıydı. Ece Erken o lafları söylerken yanımda biri daha vardı"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ