Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Medya Acun, Telegol'ü yayından kaldıracak mı?

        TV8'i satın alan Acun Ilıcalı'nın Telegol programını yayından kaldırıp kaldırmayacağı merakla beklenirken Serhat Ulueren kanaldaki son durum ile ilgili açıklama yaptı.

        Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, TV8 kanalını satın aldığını duyurdu. Anlaşmanın sağlandığı haberinin ardından ise futbolseverler bu kanalda yayınlanan Telegol programıyla ilgili alınacak kararı merak etmeye başladı.

        TV8'in Acun Ilıcalı'ya satılması süreci devam ederken, Telegol programının yapımcısı ve sunucusu Serhat Ulueren kanaldaki son durumu ve Telegol'ün geleceğini Medyatava'ya değerlendirdi.

        Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın almasının ardından, televizyon camiasında en çok sorulan soru TV8'deki programların ve ekibin ne olacağı yönünde. TV8'de haftanın üç günü Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşamları saat 22.00'de yayınlanan Telegol programının yapımcısı ve sunucusu Serhat Ulueren haftasonu üç gece yayınlanan programının akıbetini ve TV8'deki son durumu anlattı:

        "Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın alma sürecini, bende herkes gibi medyada yazılanlardan çizilenlerden takip ediyorum. TV8'de benim ve ekibimin sözleşmesi 2014 Haziran ayına kadar devam ediyor.

        Bize henüz ne kanal yönetimi ne de Acun Ilıcalı tarafından hiçbirşey tebliğ edilmedi. Şu anda kanal çalışanlarında gergin bir bekleyiş sözkonusu. Kanalda yüksek maaşlı çalışan arkadaşlar var, kıdem tazminatlarının ne olacağı konusunu herkes merak ediyor. İşten çıkartmalar olacak mı? Herşey muğlakta, bu konuda bir açıklama bekleniyor.

        Benim Acun Ilıcalı ile samimiyetim yok, kendisini tanımıyorum, sadece birkaç defa selamlaşmışızdır. Bizimle devam etmek istiyorlarsa bunu bana ve ekibime tebliğ etmek durumundalar. Biz haftasonu yayınlarımıza hiçbirşey olmamış gibi hazırlanıyoruz, çıkıp yayınımız gerçekleştireceğiz.

        Sonuçta Telegol fenomen olmuş bir program, burada devem ederiz yada etmeyiz bunun bize açıklanması lazım.. Telegol bugün bu kanalda yarın başka bir kanalda yayın hayatına devam eder.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ