Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Magazin Yılbaşı gecesi kim nerede eğleniyor?

        HT MAGAZİN

        Yılbaşı gecesini kimisi evinde televizyon başında ailesiyle veya arkadaşlarıyla geçiriyor kimisi de birbirinden eğlenceli programların yer aldığı gece kulübü ve restoranlarda eğlenmeyi planlıyor. Bir kısım ise giderek azalan sokak eğlencelerinde kalabalıklar arasına karışarak yeni yıla girmeyi tercih ediyor. Ünlü sanatçıların yılbaşı kutlama tercihi de halkla paralel. Son yıllarda evde yılbaşı kutlaması sanatçılar için adeta vazgeçilmez oldu. Sahneye çıkan şarkıcıların dışındaki diğer şarkıcı ve oyuncular ağırlıklı olarak evde ailesi veya arkadaşlarıyla yılbaşı kutlaması tercih etmeye başladılar. Ev tercihinin artmasında en önemli etken mekanlardaki kalabalık ve servis kalitesinin yılbaşına özel olarak düşmesiyle, sabaha kadar süren yoğun trafik.

        Tolga Çevik:

        Evde tombala oynuyoruz

        Evdeyiz. Biz zaten her yılbaşı gecesi evde oluruz. Ailece yemek yer, sohbet eder sonra da tombala oynarız. Yılbaşını böyle geçirmekten de son derece mutlu oluruz.

        Ezgi Mola:

        Arkadaşlarımla televizyon izleyeceğiz

        Arkadaşlarımla evde olacağız. Hep birlikte yemek yedikten sonra televizyondan 'Arkadaşım Hoşgeldin'i izleyeceğiz. Gûzel bir akşam olacak.

        Murat Başoğlu:

        Evde sıcak ortam varken dışarda ne işim var

        Yeni yılı evde karşılayacağız. Televizyon izleyip tombala oynayacağız. Evde sîcak ortam varken dışarıda ne var ki?

        Başak Sayan:

        Ankara'da ailemin yanında geçireceğim

        Yılbaşını Ankara'da ailemle birlikte evde geçireceğim. Kardeşlerim ve kuzenlerim de bizimle olacak. Klasik tombala televizyon yılbaşısı yani. Benim her zamanki tercihim de bu yönde. Dışarıda kalabalık ve eğlence zorunluluğu hissi yaşamak istemiyorum.

        Burak Özçivit

        Sevdiklerimle evde olacağım

        Ailemle birlikte İstanbul'da olacağım. Benim için yılbaşı kutlaması aileyle birlikte yeni yıla umutlu ve güzel dileklerle girmektir. Sevdiklerim ve ailemle birlikte evde olacağım.

        Şebnem Schaefer

        Almanya'da arkadaşlarımlayım

        Yılbaşını Almanya'da ailem ve arkadaşlarımla kutlayacağım. Yeni yıla çılaşarak değil de sevdiklerimle girmeyi tercih ediyorum. Almanya'da olacağım. Ailemler evdeki yemeğin ardından arkadaşlarımla dışarda bir şeyler içmek için buluşacağım. Mütevazı bir yılbaşı kutlaması olur. Öyle çılgın kutlamalar yapmıyoruz.

        Altan Gördüm:

        Kızımla evdeyim

        Yılbaşını kızımla evde geçireceğim. Çünkü ertesi gün erkenden işe gitmek zorundayım. Yoğun çalışmalardan dolayı yılbaşı gecesi için özel bir plan yapamadım.

        Kerem Alışık:

        Evi tercih ediyorum

        Yılbaşını genelde ailemle evde geçirmeyi tercih ediyorum. Yılbaşı adetlerine çok önem vermemekle birlikte kimi adetlerini yerine getiririm.

        Kubat:

        Çalışmasam ailemle olurdum

        Yılbaşında ailemle olmaya kesinlikle özen gösteririm. Her yılbaşı öncesinde muhakkak Belçika'daki ailemin yanına gider, onlarla vakit geçiririm. Yılbaşı gecesinde ise her sene konser veriyorum. Bu sene de Funda Arar'la birlikte Kıbrıs'ta sahne alacağım.

        Hatice Aslan:

        Dışarıda arkadaşlarımla buluşacağım

        Genelde İstanbul'da ailemle ve arkadaşlarımla geçiririm. Yeni yıl benim için özel bir anlam taşımıyor ama yeni yıla girişin, yeni dileklerin heyecanı da oluyor tabii. Bayram, yılbaşı gibi ritüelleri gerçekleştirmeyi severim.

        Cem Davran:

        Sıradan bir gün çorbama bakarım

        Yılbaşı günü tiyatroda provalarım var. Oradaki çalışmalarıma devam edeceğim. Özel günleri sevmem. Yılbaşı, bayram sevgililer günü gibi özel kabul edilen günlerin benim için anlamı yoktur. Yılbaşı da hergün gibi sıradan bir gündür benim için. Ben işime devam eder, çorbama bakarım.

        Yılbaşına çalışarak girecek ünlüler

        -Tarkan yılbaşı gecesi Bakü'de sahne alacak. Gece için 1 Milyon dolar alacak olan Tarkan yanında annesini de götürecek.

        -Muazzez Ersoy ile Selami Şahin, Ebru gündeş'in iptal olan programıın yerine Kıbrıs Nuhun Gemisi Otel'de sahneye çıkacaklar.

        -Şevval Sam annesi ve kardeşleriyle erken saatte buluşup yeni yıllarını kutladıktan sonra İstanbul Güneşli'deki Wyndham Hotel'de yılbaşı balosunda sahneye çıkacak.

        -Bülent Ersoy Kıbrıs'ta, Demet Akalın yılbaşı gecesi Grand Cevahir Otel'de, Hande Yener Bursa Suare'de, Bengü İstanbul Kalamış Marina'da, Atiye İstanbul Suada'da, Serdar Ortaç Hilton&Convention Center'da, Ferhat Göçer Holiday Inn İstanbul Airport Hotel'de, İbrahim Tatlıses Kaya Artemis Magosa Kıbrıs'da, Kenan Doğulu Hilton Otel'de, Sibel Can İstanbul'daki Wow Otel'de, Teoman Çubuklu Hayal Kahvesi'nde, Ziynet Sali Ankara Sheraton, Hadise İstanbul Bililonaire Club'ta sahnede olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ