Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Magazin Philip Seymour Hoffman öldü, ölüm sebebi, uyuşturucu
        1

        HT GAZETE / DIŞ HABERLER

        “Benim için oyunculuk acı verici bir deneyim. Acı verici çünkü güzel olduğunu biliyorsunuz. Gençken ‘Oyuncu olmak istiyorum’ demiştim. İstemek kolay, ama en iyisi olmaya çalışmak kesinlikle acı verici.” Oscar ödüllü oyuncu Philip Seymour Hoffman, 2008’de The New York Times’a verdiği röportajda oyunculuğu bu sözlerle aktarıyordu.

        2

        Pazar günü New York’taki apartman dairesinde ölü bulunan ünlü aktörün, aşırı dozda eroinden öldüğü tespit edildi.

        3

        22 YAŞINDA BIRAKMIŞ

        Philip Seymour Hoffman’ın 3 çocuğunun annesi sevgilisi Mimi O’Donnell’den geçen ay ayrıldığı ve bunalıma girdiği belirtildi. 46 yaşında hayata veda eden Hoffman, sevgilisi ile 14 yıldır birlikteymiş. Son dönemler röportaj vermeyi de kabul etmeyen ve iyice kabuğuna çekildiği söylenen Hoffman’ın ölümü Hollywood’da şok etkisi yarattı. Ünlü aktör Manhattan’daki dairesinde ölü bulunmuştu.

        4

        2006’da 60 Dakika programına konuşan, altın vuruş nedeniyle ölen aktör Philip Hoffman Seymour’un bir gün uyuşturucudan öleceğini bildiği ortaya çıktı. Seymour, programda şunları söylemiş:

        5

        “22 yaşımdayken rehabilitasyon merkezine gittim. O yaşta ölüm korkusu her yerimi sarmıştı. Öleceğimi düşünerek panik yapmıştım.”

        6

        Hoffman’ın New York Üniversite’sinde öğrenim görürken depresyonda olduğu ifade ediliyor. Aktörün, kanser hastalarına verilen fentanil maddesini de içinde barındıran eroin kullandığı belirlendi. “Ace of Hearts” (Kalbin Ası) olarak anılan uyuşturucu kokteylin Hoffman’ın ölümüne yol açtığı kaydedildi. Broadway oyunlarında da yer alan Hoffman, 2 kez, Brodway oyuncularına verilen Tony Ödülleri’ne aday gösterildi.

        7

        GEÇEN AY AYRILMIŞ

        Philip Seymour Hoffman’ın 3 çocuğunun annesi sevgilisi Mimi O’Donnell’den geçen ay ayrıldığı ve bunalıma girdiği belirtiliyor. 46 yaşında hayata veda eden Hoffman, sevgilisi ile 14 yıldır birlikteymiş.

        8

        Hoffman’ın, O’Donnell’den 10 yaşında Cooper adında bir oğlu ile Tallulah (7) ve Willa (5) adında 2 kızı bulunuyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ