Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik İngiliz Daily Mail gazetesi, kadınlar, erkekler, aldatma, cinsellik

        İngiliz kadınların çok eşliliğe nasıl baktıklarını sayfalarına taşıyan Daily Mail Gazetesi kadınlara eşlerini aldatıp aldatmadıklarını, sadakatlerini ve cinsel doyum yaşayıp yaşamadıklarını sordu. İşte o 'cesur' yanıtlar:

        'Sadece 1 kişiyle yattım'

        Yayıncılık sektöründe çalışan 58 yaşındaki Anne Atkins, kocası Shaun ile 30 yıldır evli ve 5 çocuğu var. Atkins, "Hayatım boyunca tek bir seksi adamla birlikte oldum. Ailem koyu hristiyan, onlarında böyle olup ne kadar mutlu olduklarını görünce aynısını uygulamaya karar verdim ve gururluyum dedi.

        'İlk kocam 5. aşkımdı'

        Yazar Olivia Fane (53), ilk evliliğinden 3, ikincisinden 2 çocuğu var. Fane, "Ailem benim liberal zamanlarda doğduğum için şanslı olduğumu söylerdi. Ben de mümkün olduğunca çok erkekle birlikte olup gönlümü eğlendirdim. İlk kocam beşinci aşkımdı" dedi.

        'Kaçamak yaptım ve...'

        70 yaşındaki yazard Angela Neustatter, "Gençken dünyayı gezerek çok sayıda kaçamak yaptım ve erkekleri tanıdım. Hangilerinin evcimen olduğunu bu şekilde çözdüm. Ardından beni çok etkileyen felsefe hocası Ron ile tanıştım ve 42 yıldır mutlu bir evliliğim var" diyor.

        '20 birlikteliğim oldu'

        59 yaşındaki müzik sektörü yöneticisi Gillie CoGhlan, rock davulcusu John Coghlan ile 32 yıldır evli. Onunla bir barda tanışıp evleninceye kadar 20 birlikteliği olduğunu söyleyen Gillie, "Hâlâ değişik erkeklerden teklifler alıyorum bu da beni seksi hissettiriyor" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ