Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Medya Şevkat Yerimdar

        ''Oldu Teşekkürler'' adlı televizyon programının sevilen karakteridir Şevkat Yerimdar. Sosyal medyada yayınladığı videolarıyla, sosyal medyadan doğan karakter Şevkat Yerimdar, videolarıyla internette 3 milyon ve üzeri izlenmeyi elde etti.

        Şevkat Yerimdar, Balat’ın tarihi çarşısında yumurta dükkanı işleten, sıradan ama her sıradan insan gibi bazı arızaları da olan bir adamdır. Hayattaki en büyük tutkusu ölesiye bağlı olduğu takımı Beşiktaş’tır. Çevresi tarafından çok sevilen ve iyi kalpli bir adam olan ancak öfke kontrolünü sağlama konusunda zorluklar yaşayan Şevkat’ın yumurtacı dükkanına bir gün bodoslama bir araba girer. Son derece zengin bir ailenin kızı olan Pelin’in yaptığı bu kazanın akabinde takip eden olaylarla Şevkat’in hayatı ters yüz olacaktır…

        İnternette yayılan videolarla herkesin tanıdığı ve ‘Oldu Teşekkürler’ skeçlerinin baş kahramanı olan Şevkat Yerimdar karakterinin sinema filminde başrolü Özgürcan Çevik oynuyor. Romantik komedi türündeki filmin yönetmeni ise Bülent İşbilen.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ