Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Prens Harry ile evlenen Meghan Markle’ın ikinci gelinliği!
        1

        Beklenen düğün nihayet gerçekleşti, Prens Harry ve ABD’li oyuncu Meghan Markle, St. George Kilisesi’nde bir törenle evlendi. Gazete Habertürk'te yer alan habere göre düğüne davetli konuklar arasında ünlü isimler de vardı.

        2

        Elbette en çok konuşulan, Meghan Markle’ın Givenchy marka 200 bin sterlin (270 bin dolar) değerindeki gelinliği oldu.

        3

        GELİNLİK 270 BİN DOLAR

        Markle’ın Givenchy marka gelinliğine 200 bin sterlin (270 bin dolar) ödediği öğrenildi. Düşes Kate’in Alexander McQueen gelinliği ise 250 bin sterline (300 bin dolar) mal olmuştu.

        4

        Başkent Londra’nın Windsor Şatosu’ndaki St. George Şapeli’nde gerçekleşen düğün töreninin ardından, gelin Markle, eşi Prens Harry ile düzenledikleri düğün yemeğinde de ışıldadı.

        5

        Markle, düğün yemeğinde ise İngiliz modacı Stella McCartney’e ait beyaz askılı bir tuvalet tercih etti.

        6

        Çift, şatodan Jaguar marka, 1968 model bir otomobil ile Frogmore House’daki resepsiyona gitti.

        7

        Markle ayrıca Harry’nin 1997’de trafik kazasında ölen annesi Prenses Diana’ya ait olan bir yüzükle görüldü.

        8

        Çiftin ilk dansı, Whitney Houston’ın “I Wanna Dance With Somebody” isimli şarkısı eşliğinde gerçekleşti. Ünlü isimlerin katıldığı ve DJ’lerin de sahne aldığı gecede, havai fişek gösterisi yapıldı. Resepsiyona, Markle’ın yakın ailesinden yalnızca annesi Doria Ragland katıldı.

        9

        AYNI ELBİSEYİ ÜÇÜNCÜ KEZ GİYDİ

        Prens Harry’nin ağabeyi Prens William’ın eşi Cambridge Düşesi Kate, düğünde 2011’de Alexander McQueen’in kendisi için özel olarak tasarladığı elbiseyi Jimmy Choo ayakkabılar ve Philip Treacy bir şapka ile giydi.

        10

        Düşes, bu elbiseyi daha önce kızı Prenses Charlotte’un vaftiz töreninde ve Kraliçe Elizabeth’in doğum gününde de tercih etmişti.

        11

        KAPIDA BEKLEDİLER

        Birleşik Krallık düğününe davet edilen dünyaca ünlü Oscar Ödüllü aktör George Clooney ve insan hakları avukatı olan eşi Amal Clooney’nin resepsiyona giderken kapıdaki polis tarafından tanınmadığı ve bu yüzden 10 dakika kadar bekletildiği görüldü.

        12