Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Prens Harry'nin nişanlısı Meghan Markle kimdir?
        1

        Kraliyet Ailesi'nin çiçeği burnunda çifti Prens Harry ile Meghan Markle nişanlandı.

        2

        2018 yılının bahar aylarında düzenleneceği bildirilen düğün öncesi Kraliyet Ailesi'nin yeni gelin adayı Meghan Marke merak edildi. İşte Prens Harry'nin nişanlısı Meghan Markle hakkında bilinmeyenler...

        3

        MEGHAN MARKLE KİMDİR?

        Meghan Markle 4 Ağustos 1981 yılında ABD'nin California eyaletinde doğdu.

        4

        Annesi ve babası o daha 6 yaşındayken ayrıldı.

        5

        Meghan Markle'ın yıllar önce annesinden boşanan babası Thomas Markle de televizyon dünyasından. Kamera arkasında çalışan Markle, Evli ve Çocuklu dizisinde ışıklandırma yönetmeni olarak görev yapmıştı.

        6

        Babasının TV endüstrisinde çalışması nedeniyle oyuncunun çocukluğu bu sektöre aşina geçti. Markle'ın oyunculuğa adım atmasının en büyük sebeplerinden biri de bu yüzden.

        7

        2003 yılında Chicago yakınlarındaki Northwestern Üniversitesi'inden tiyatro ve uluslararası ilişkiler alanında diploma alarak mezun oldu.

        8

        Meghan'a esmerlik genini veren ise annesi. Çünkü 36 yaşındaki oyuncunun annesi melez...

        9

        Beyaz bir baba ile Afrika kökenli bir annenin kızı olan Meghan Markle, bu nedenle ırksal eşitlik kampanyalarında da aktif olarak görev alıyor.

        10

        Prens Harry'den 3 yaş büyük olan Markle, Aslan burcu...

        11

        MEGHAN MARKLE'IN İLK EVLİLİĞİ

        Bir zamanlar evli olan film prodüktörü Trevor Engelson ve Meghan Markle, 2004 yılında tanışmış ve 2010 yılında nişanlanmışlardı.

        12

        6 yıllık birliktelikten sonra 2011 yılında evlenmişler ve 2013 yılında ayrılmışlardı. İkilinin birlikteliklerini sonlandırma sebepleri se uzlaşılmaz fikir ayrılıkları...

        13

        MEGHAN MARKLE VE PRENS HARRY NASIL TANIŞTI?

        Birlikte olmaya başladıkları ilk günden bu yana basını her daim meşgul eden İngiliz Kraliyet Ailesi'nin küçük prensi Prens Harry ile Amerika'nın iddialı yapımlarından Suits dizisinin Rachel Zane'i ortak arkadaşları sayesinde Londra'da tanıştı.

        14

        Prens Harry ve Markle, ilk kez 2016 eylül ayında birlikte görüntülendiler. Haziran 2016'da da ilişkileri resmiyet kazandı.

        15

        İLK EVLİLİĞİNDE YAHUDİ OLMAYA KARAR VERDİĞİ İDDİA EDİLİYOR

        İlk evliliğinde Yahudi olmaya karar verdiği iddia edilen melez (Afro-Amerikan) aktris Meghan Markle, Prens Harry'den 3 yaş büyük ve kraliyet soyundan gelmiyor.

        16

        Meghan Markle'ı, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin dul ve melez gelin adayı. Daha önce VIII. Edward, boşanmış bir Amerikalı kadınla evlenebilmek için tahtından feragat etmek zorunda kalmıştı. King's Speech (Zoraki Kral) filminde bu konuya değinilmişti... Diğer yandan Prens Harry'nin babası Prens Charles'ın şu anda evli olduğu Camilla Parker Bowles da daha önce bir evlilik yapmıştı.

        17

        MEGHAN MARKLE'IN OYUNCULUK HAYATI

        Güzel oyuncu Suits dizisi öncesinde bilim kurgu dizisi Fringe'de özel ajan Amy Jessup rolüyle yer almıştı.

        18

        Ancak Markle, televizyon dizisi Suits'te canlandırdığı Rachel Zane karakteri ile sivrildi. Bilim kurgu dizisi Fringe'de özel ajan Amy Jessup rolüyle yer aldı. Diğer rol aldığı dizilerden biri ise CSI: NY.