Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa PSG'deki krizde ikinci perde! SON DAKİKA: Mbappe, Neymar ve Messi arasında... - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain bu akşam Manchester City'yi ağırlayacak. İngiliz ekibinin menajeri Pep Guardiola maç öncesindeki basın toplantısında Mbappe, Neymar ve Messi'yi nasıl durduracağını bilmediğini itiraf etmişti ancak buna gerek kalmayabilir!

        2

        Zorlu mücadele öncesinde PSG'de patlak veren kriz sadece bu maçı değil sezonun gidişatını da etkileyebilecek nitelikte!

        3

        8. haftası geride kalan Ligue 1'deki son golünü 5. haftada kaydeden Kylian Mbappe hafta sonundaki Montpellier maçında 88. dakikada yerini Icardi'ye bıraktı.

        4

        Oyundan çıktıktan sonra kulübeye oturan Mbappe'nin mutsuz olduğu görünürken Fransız yıldız, Gueye'nin yanına otururken ikili arasında hararetli bir diyalog gerçekleşti.

        5

        Canal +'nın ekranlara taşıdığı görüntülere göre 22 yaşındaki oyuncunun, sahada olanlardan bahsederken "Bana pas vermiyor" diyor.

        6

        Mbappe'nin yakındığı kişinin Neymar olduğu öne sürülüyor ancak Fransız yıldızın kimi kastettiği tam olarak belli değil.

        7

        L'Equipe'te yer alan haber, skandalı bir başka boyuta taşıdı. Mbappe ile Neymar arasındaki anlaşmazlık yeni değil ve 2017'ye dayanıyor.

        8

        L'Equipe, Mbappe'nin Neymar'dan "serseri" (Fransızca "clochard") olarak bahsettiğine inanırken, bazıları ise tam olarak bundan emin değil.

        9

        Diğer iddialara göreyse ise Mbappe'nin, "Bu serseri, bana pas vermiyor" yerine "Ben olduğumda, bana pas vermiyor" veya "Boş olduğumda, bana pas vermiyor" dediğini belirtiyor.

        10

        Mbappe ve Neymar'ın, bu meseleyi kendi aralarında konuşup çözdükleri de iddia ediliyor.

        11

        İkilinin, pazartesi günü tekrar idmanlara başlayan Lionel Messi ile beraber gülüp şakalaştıkları görüldü.

        12

        Messi'nin PSG'ye transferinin ardından takımdaki 'süperstar' sayısı üçe çıktı. Arjantinli yıldızın gelişinin Mbappe'yi mutsuz ettiği iddia edilmişti.

        13

        Fransız oyuncunun yaz transfer döneminde takımdan ayrılacağı konuşuluyordu ancak Paris ekibinde kaldı.

        14

        Mbappe'nin adı uzun süre Real Madrid'le anılırken PSG, Real Madrid'in yaptığı teklifleri reddetmişti. Mbappe ise PSG'nin sözleşme uzatma tekliflerini halen kabul etmiş değil.

        15

        Sözleşmesi 2022 yazında bitecek olan Mbappe, PSG formasıyla 156'sı ilk 11 olmak üzere 179 maça çıkarken 137 gol kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ