Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Quaresma, hayatını anlatan bir kitap yazıyor - Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Özel hayatını ve futbol kariyerinde yaşadıklarını kaleme alan Portekizli yıldız, Beşiktaş ve teknik direktörü Şenol Güneş ile ilgili kullandığı ifadeler ise oldukça dikkat çekici...

        2

        Gazete Habertürk'ün haberine göre; henüz tamamlanmayan ancak bazı bölümleri Portekiz basınına yansıyan kitaptan öne çıkanlar şu şekilde:

        3

        “Bana bir ilkokul öğretmenim katlanırdı, bir de teknik direktörüm Şenol Güneş katlanıyor. Hata yaptığımda bazı çalıştığım teknik direktörler gibi beni eleştirip, küçük düşürmeye, hatalarımı yüzüme vurup, acımasızca eleştirmeye kesinlikle çalışmıyor."

        4

        "Kavga etmiyor benimle. Onunla ilginç bir şekilde en çok kazandığımız ve harika oynadığım maçlardan sonra kavga ediyoruz."

        5

        "DEĞER VERİLDİĞİ İÇİN BEŞİKTAŞ’TAYIM''

        "Para kazanmak için Çin’e gidenleri anlayabiliyorum, saygı da duyuyorum. Ailemizi, çocuklarımızı, geleceğimizi düşünmemiz gerekiyor."

        6

        "Ama ben para için bir daha bunu yapmam. Taraftar için oynamak başka bir duygu."

        7

        "Sen iyi bir şey yaptığın zaman buna değer veren insanlar için oynamak harika. Bu yüzden zaten Beşiktaş’tayım.”

        8

        ''PARA ÖNEMLİ AMA HER ŞEY DEĞİL''
        “Futbolu zaten biliyordum ama son dönemde hayatı da öğrendim. Hayatta para kazanmanın çok önemli ama her şey olmadığını Dubai’ye gittiğimde anladım."

        9

        "Paranız olabilir ama nerede yaşadığınız, nasıl yaşadığınız ve aslında ne yapamadı- ğınız çok daha önemli.”

        10

        ''BEN HAZIRIM 2018''
        Yılbaşı tatilini ailesi ile birlikte geçiren Ricardo Quaresma’nın, Instagram hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti...

        11

        Fitness salonunda ağırlık çalırken çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Q7, altına ise “Tatilde olsak da çalışmaya devam ediyoruz. 2018 ben hazırım” ifadelerini içeren bir mesaj yazdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ