Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Ricardo Quaresma'nın 5 maçlık cezası için Mehmet Demirkol'dan olay yorum! Spor Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki Spor Servisi programında gündeme dair yorumlarda bulundu. İşte Demirkol'un değerlendirmeleri:

        2

        Trabzonspor, kendi kimliğinin dışına çıkmış. Takım, kulübü taşıyamıyor. Oysa Beşiktaş ciddi bir karakter ortaya koyuyor. İşte büyük takım olmanın anahtarı bu.

        3

        Büyük maçların dünyada ses getirmesinin nedeni futbol kalitesi değil, olayları. Biz eleştiriyoruz ama gerçek bu.

        4

        Quaresma'nın cezası herhalde 3'e iner tahkimde. Biz adaleti hep kendimiz için istiyoruz. Mesela bu hareketi, Beşiktaşlı Quaresma değil de Mardinsporlu biri yapsaydı ceza ne olurdu? Ben söyleyeyim: 14.

        5

        Quaresma hakkında pek çok eleştiri var. Ancak o, çok değerli bir oyuncu. Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Başakşehir maçında o olmadan zorlanabilir.

        6

        Galatasaray ve Beşiktaş, ön tarafta çok iyi ikililer ve üçlüler oluşturabiliyor. Çok eleştirdiğimiz Trabzonspor'da bile Yusuf-Sosa-Burak üçlüsü var. Peki Fenerbahçe'de kim var? En iyileri Giuliano ve Hasan Ali.

        7

        Aykut Kocaman'ın maç içi ve maç sonu söyledikleri derin bir depresyon belirtisi. Fenerbahçe'de birilerinin Kocaman'ı yanına çağırıp bu açıklamaların nedenini sorması lazım.

        8

        Bu iç saha performansıyla Fenerbahçe'nin işi çok zor. Ülker Stadyumu'nun korkutucu bir yer olması lazım. Rakip takımın uçaktayken tedirgin olmaları gerekir.

        9

        Aykut hocanın ne demek istediğini anlıyorum ama bunlar söylenmez. Fenerbahçe'nin hocası "Kontrol bizden çıktı" diyemez.

        10

        Türk futbolunda gelir değil, gider sorunu var. Daha doğrusu giderin denetlenememesi sorunu var. Yoksa Türk kulüpleri İngilizler kadar olmasa da çok iyi paralar kazanıyor.

        11

        Ben TFF'nin yerinde olsam "UEFA ile anlaşın, yoksa hiçbirinizi lige almam" derim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ