Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ramazan Kalyoncu kimdir? Ramazan Kalyoncu nereli ve kaç yaşında?

        Survivor All Star-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında mücadele eden Ramazan Kalyoncu güçlü fiziği ve yarışma hırsı ile Survivor'un en formda isimlerinden biri.Yarışmalarda gösterdiği yüksek performans ve kazanma hırsı ile Ramazan Kalyoncu seyircilerin dikkatini çekiyor. Ramazan Kalyoncu kimdir? sorusu da sık sık gündeme geliyor. İşte cevabı...

        RAMAZAN KALYONCU KİMDİR?

        Ramazan Kalyoncu, 8 Nisan 1990 tarihinde Rize'de dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren birçok spor ile uğraşan Kalyoncu, Survivor 2018 All Starlar-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarışacak.

        1998 yılında futbol oynamaya başlayan Kalyoncu, 2003 yılında boks yaptı. 2009'da Fitness Eğitmenliği ile uğralaş Kalyoncu, aynı zamanda Pilates, Yoha ve Bokwa dallarıyla da profesyonel olarak ilgilendi. Spor hayatının yanı sıra ekran önü için eğitimler aldı. Onun haricinde özel bir tiyatroda yer alarak kamera önü eğitimi aldı. Best Model Of Turkey'de yarıştı ve burada finale kaldı. Idol Of Models yarışmasında da Türkiye'nin en iyi 3. Erkek Modeli seçilen Kalyoncu daha sonra Tv8'de yayınlanan Göz6 programında yarıştı. Birçok klip ve reklam filmlerinde de yer alan Kalyoncu, son olarak Survivor 2018'de yarışacak.

        Haberi Hazırlayan: YİĞİT CAN CIRIK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ