Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ramazan Adana iftar ve sahur vakitleri! Adana için imsak vakti 2016

        Oruçların tutulduğu ibadetlerin edildiği Ramazan-ı Şerif bugün başladı. Peki Adana orucunu ne zaman açacak? Adana iftar ve sahur vakti ne zaman? İşte Adana iftar vakitleri ve 2016 Adana imsakiyesi...

        ADANA SAHUR VE İFTAR VAKİTLERİ

        Heyecanla beklenen on bir ayın sultanı Ramazan başladı. 6 Haziran Pazartesi Adana'da oruçlar 03.27'de tutulmayı başlanıp, iftar vakti olan 20.04'te açılacak.

        2016 ADANA İMSAKİYESİ

        SEYHAN'DA RAMAZAN DOLU DOLU GEÇECEK

        Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan'da Ramazan ayının dolu dolu geçeceğini belirterek, "Tüm kardeşlerimiz iftar sofralarımıza ve Ramazan ayı etkinliklerine davetlidir" dedi.

        Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde kurulacak iftar sofrasında Ramazan ayı boyunca her gün bin 200 kişi iftarını açacak. Seyhan Belediyesi sınırlarında bulunan 96 mahalleden ilçe merkezine uzak olanlarda Ramazan ayı boyunca farklı zamanlarda iftar sofraları kurulacak.

        Seyhan Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri yalnızca iftar sofralarıyla sınırlı kalmayacak. Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde kurulacak Ramazan Çadırı'nda günün ruhuna uygun etkinlikler gerçekleştirilecek.

        Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ramazan ayı boyunca yaşanacak yoğunluğu dikkate alarak ilçe merkezindeki ibadethanelerin temizliğinin gerçekleştirildiğini belirterek, "Yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayı Ramazan ayı öncesinde daha bir titizlikle ele aldık" diye konuştu. (IHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ