Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Real Madrid'den Pepe girişimi - Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Meriç Müldür'ün haberine göre; Real Madrid, Jorge Mendes aracılığıyla eski oyuncusu Pepe için girişimde bulundu. İşte detaylar...

        2

        Pepe, Beşiktaş’a geldi ama 10 yıl formasını giydiği Real Madrid’de unutulmadı haliyle.

        3

        Real Madrid ise İspanya Ligi’nde 14. haftalar baz alındığında ilk kez ilk 4’ün dışında kalmıştı bu haftaya kadar.

        4

        Şu an ise 4. sırada ve lider Barcelona’nın 8 puan gerisinde. Pepe’nin İspanya’dan ayrılıp Beşiktaş’a gelmesinin ardından bu oyuncunun eksikliğini hissettiklerine dair Madrid’li yıldızlardan zaman zaman yorumlar geldi.

        5

        Örneğin Ronaldo, “Pepe ile daha güçlüydük” dedi. Pepe’nin mevkidaşı Nacho Fernandez, “Pepe’nin tecrübesini özlüyoruz” diye konuştu.

        6

        ‘GİTMESEYDİ TAKIMIN DEĞİŞMEZİ OLURDU’

        Takımın ilk 11’deki stoperi Varane sakatlandığı için formayı Nacho Fernandez giyiyor. Genel yorum ise “Pepe gitmeseydi takımın değişmez ismi olurdu” şeklinde.

        7

        Real Madrid’in devre arası için yeni bir stoper arayışı var mı bilinmez ama dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes, Pepe konusunda nabız yokladı.

        8

        Mendes, Türkiye’deki temsilcisi ve Pepe’nin menajeri Ahmet Bulut’u arayarak Pepe’nin durumunu sordu, “Pepe Beşiktaş’ta nasıl? Mutlu mu mutsuz mu?” dedi.

        9

        Ahmet Bulut ise “Beşiktaş’ı tercih ettiği için çok mutlu. Beşiktaş zaten satmaz, futbolcu da bir yere gitmez” karşılığını verdi.

        10

        ‘PSG’Yİ DEĞİL BEŞİKTAŞ’I TERCİH ETTİ’ ,

        Ahmet Bulut, TRT Spor’da katıldığı Basın Tribünü programında da Pepe hakkında açıklamalarda bulundu.

        11

        Ahmet Bulut şu ifadeleri kullandı:

        12

        “Pepe’nin transferi hiç kolay olmadı. Sezon başı serbestti. 2 senelik kontrat istiyordu. Real Madrid 1 yıllık, Beşiktaş ile PSG ise 2’şer yıllık mukavele önerdi.

        13

        “Pepe’nin transferi hiç kolay olmadı. Sezon başı serbestti. 2 senelik kontrat istiyordu. Real Madrid 1 yıllık, Beşiktaş ile PSG ise 2’şer yıllık mukavele önerdi.

        14

        PSG’nin sunduğu ekonomik şartlar da Beşiktaş’tan daha iyiydi. Ama orada yedek kalacaktı.

        15

        Beşiktaş’ta ise banko oynayacaktı ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giymesi garantiydi. Beşiktaş’ı tercih etti ve şimdi çok mutlu.”