Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Reşat Balcıoğlu: Bu kavga burada bitmez
        1

        HT MASA ekibi bu hafta, Efe Duru’nun “Gökçe Bahadır’la ayrıldık” açıklamasını, Gülben Ergen’le Seren Serengil’in pişti tablosunu, Tuvana Türkay’ın kadınları takip ettirmediği Alper Potuk tarafından aldatılmasını, Mustafa Sandal-Emina Sandal evliliğindeki ayrılık rüzgârlarını ve Alişan’ın, Buse Varol’la yeni bir ilişkiye yelken açmasını masaya yatırdı.

        2

        ‘Peri masalında yaşamıyoruz’

        Gökçe Bahadır’la 1 yıldır aşk yaşadığı iş adamı sevgilisi Efe Duru ilişkilerini noktaladı. Duru, ayrılığı “Gökçe Bahadır’la ilişkimizi sonlandırma kararı aldık” sözleriyle duyurdu. Ayrılık nedeninin kıskançlık olduğu da konuşuluyor. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

        3

        Esin Övet: Klasik olarak bir ilişki bitince hemen üçüncü kişi aranır ama ben üçüncü bir kişi olduğunu düşünmüyorum. Kısa bir süre önce de Gökçe ve Efe ayrılmış ve tüm fotoğraflarını silmişlerdi. İlişki bir kez bozulduğu zaman yeniden tamiri çok zor oluyor. Tamir edilince de ömür boyu sürüyor. Demek ki tamiri eksik bırakmışlar.

        4

        Kadir Kaymakçı: Her ilişki mutlu bitecek değil, sonuçta bir peri masalının içinde yaşamıyoruz! Efe Bey’le Gökçe Hanım’ın durumunda, anlaşılan dedikodular ayrılıkta etkili olmuş... Eğer doğru değilse ve böyle bir sorunu bile aşamadılarsa zaten ilişkinin devam etmesinin anlamı yokmuş. İçinde ‘güven’ olmayan aşk fazla uzağa gidemezdi zaten...

        5

        Oben Budak: Aynı dizide rol alanlar arasında söylenti çıkması ayrılık sebebi olamaz. Eğer doğruysa da yapacak bir şey yok, şapkasını önüne koyup geri çekilmeli, çünkü Gökçe Bahadır ve Mert Fırat fazlasıyla yakışıyor.

        6

        Bülent İpek: Ayrılık açıklaması erkek tarafından yapıldığında kuşku uyandırıyor. Hele bir de o erkek, sosyal medyadan birlikte çekilmiş tüm fotoğraflarını sildiyse ve kız tarafı hâlâ silmediyse! Efe Duru’nun ayrılık için bir acelesi var gibi geldi bana. Efe Bey, biriyle yakalanırsa “3 hafta önce ayrılmıştık” diyen Murat Boz durumuna düşmemek için önlem alıyor adeta.

        7

        İpek Durkal: Daha önce de bir kez ayrıldılar ama kısa sürede yeniden bir araya geldiler. Bir kere kopunca toparlanmıyor ilişkiler. Rol arkadaşıyla set aşkı dedikodusu filan mevzu bahis değil; sebep, ikilinin bazı konularda hayata farklı bakıyor olması...

        8

        Reşat Balcıoğlu: Efe Duru’yu tanımam etmem. Anlaşılan o ki Gökçe Bahadır, aşkı bir türlü bulamadı. Olmayınca olmuyor. Erkek de bir kadını terk edebiliyor. Bahadır’ın Mert Fırat’la aşk yaşaması iddialarına gelince, olursa da uzun süreceğini zannetmiyorum.

        9

        ‘Mustafa yuvasını dağıtmak istemez’

        Emina Sandal ile Mustafa Sandal’ın boşanacakları konuşuluyor. Sandal, “Çocuklarımın annesi, kıymetlim, yaşadıklarımızı değerlendirme aşamasındayız. Para yüzünden kavga iddiaları da, Emina’nın çocuklarını terk edeceği iddiaları da asla doğru değil” dedi. Sizce boşanırlar mı?

        10

        E.Ö.: Doğru tahmin yaparım genellikle bu tarz durumlarda ama bu ikilinin durumunu pek kestiremiyorum. Tek bildiğim Mustafa Sandal yuvasını dağıtmak istemez. O yüzden orta yolu bulacaktır.

        11

        B.İ.: İkisi de konuştu ama “Hayır boşanmıyoruz” demediler. Fiili bir ayrılık ve evlilik krizi olduğu belli. Duyduğuma göre krizin çözümü için birbirine tanıdıkları zamanı değerlendiriyorlar. Ama bu kadar ayrı yaşamanın ardından bence artık dikiş tutturamazlar. Umarım sorunlarını çözerler ama bazen çocuklar için mutsuz evlilikler değil mutlu ayrılıklar daha faydalı olabilir.

        12

        K.K.: Yılın son günleri de amma ayrılık yaptı ya! Mustafa Sandal güzel bir açıklama yapmış... Umarım sorunlarını çözerler...

        13

        O.B.: İkisi de bu evliliği başarılı bir yönetimle nakide çevirdiler, ikisi de kazandı aslında. TV şovları, reklamlar derken ortada dönen para yüzünden nasıl kavga çıkabilir? Mustafa Sandal tek başına iş yapamazken bu evlilikle yeniden doğmuş oldu, hak yiyeceğini sanmıyorum.

        14

        İ.D.: Evliliklerin 7’nci ve 9’uncu yılları tehlikelidir derler, 9’uncu yılda darbe aldı Sandal çifti. Evliliklerinde ne kadar mutlu olduklarını ballandıra ballandıra anlatan çiftlerin kaçınılmaz sonu galiba bu ayrılık, üzüldüm.

        15

        R.B.: Mustafa Sandal’ı böyle dürüstçe, böyle onurluca kamuoyuna yaptığı açıklamalarından dolayı kutluyorum. Hiç eğilmeden hasar tespiti yapıp kamuoyunu aydınlatmış. Ben Mustafa Sandal ile Emina Sandal’ın para pul yüzünden ayrılacaklarını düşünmüyorum. Ancak metal yorgunluğu olabilir.

        16

        ‘Tuvana’nın yasağı işe yaramamış’

        Alper Potuk, Tuvana Türkay’la yollarını saygı çerçevesinde ayırdıklarını söylemişti ancak ünlü oyuncuyu esmer bir güzelle aldattığı ortaya çıktı. Ayrılık sonrası Türkay, “Alper beni bir daha görmemecesine kaybetti” açıklamasında bulundu. Bu ayrılık sizi şaşırttı mı?

        17

        E.Ö.: Tuvana “Alper beni kaybetti” diyerek her şeyi özetlemiş. Kısaca “The end” demiş. Sanırım Alper Potuk hızla önündeki maçlara bakacaktır. Hatta bakmaya başlamış bile.

        18

        K.K.: Alper, uzun süredir saha dışında gösterdiği kıvraklığı sahada gösteremiyor! Evlendi evleniyor denilen Tuvana Türkay’ı aldatma hızının 10’da 1’ini sahada gösterse şimdi Ronaldo’yla Ballon d’Or ödülü için yarışırdı...

        19

        O.B.: Erkek tarafına göre saygı çerçevesi olabilir. Bu zamana kadar senden hoşlanıyordum ama şimdi başkasına kaydı aklım, buna saygı göstermelisin mi demek istiyor acaba? Ben bu ayrılıktan bir şey anlamadım.

        20

        B.İ.: Tuvana’nın sosyal medyada kendinden başka kadını takip etmesine izin vermediği Alper Potuk, o ayrılığa neden olan fotoğraftaki kız arkadaşıyla nasıl tanıştı acaba? Tuvana Türkay’ın Alper’e koyduğu yasak işe yaramamış.

        21

        İ.D.: İstisnalar konu dışında ama futbolcuların oyuncu ve manken merakları da, aldatmaları da beni hiç şaşırtmıyor. Onlarca örnek sayabiliriz... Bu arada HT Magazin o aldatma fotoğrafını yayınlayarak bence şahane bir habercilik yaptı.

        22

        R.B.: Bu ilişki için geçmişte Alper Potuk’u manşetlerde aşk hayatıyla değil, yeşil sahalardaki performansıyla görmek isteriz demiştim. Tuvana Türkay belli ki ihanete uğradı ve Alper’le yollarını ayırdı. Ama ben kaybedenin Alper Potuk olduğunu düşünüyorum.

        23

        ‘Rönesans tablosu gibi’

        Sahne rekabetleri mahkeme koridorlarına taşınan Gülben Ergen ve Seren Serengil, bir yılbaşı partisinde yılın piştisine imza attı. Tartışılan bu fotoğrafa ne diyorsunuz?

        24

        E.Ö.: Nedense o fotoğraf bana lise hatta ortaokul yıllarımı hatırlattı. Bu yaşlarda komik geliyor artık bana bu tarz şeyler. Ve tabii savunduğunuz şeyin arkasındaysanız biraz sessizlik iyidir. Çünkü çok konuşmak insanı haklıyken haksız duruma düşürür çoğu zaman.

        25

        K.K.: Gerçekten Rönesans tablosu gibi fotoğraftı! Magazin tarihine geçti. O kadar senaryolar yazılıyor filan ama hiçbir dizimizde içinde nispet, öfke, aşağılama ve bir dolu duygu olan böyle muhteşem bir sahne çekilemiyor.

        26

        O.B.: Görüntüler lise çağı dönemi nispetleri gibi ama birilerinin de Gülben Ergen’in yaratmaya çalıştığı iyilik meleği görüntüsünün gerçeğini göstermeye çalışması güzel. Bu yüzden, konuyu fazla uzatsa da Seren Serengil’in savaşını haklı buluyorum.

        27

        B.İ.: 20 senelik kavganın ikinci raundu yaşanıyor. Daha önce yenilen Seren’in bu kez Yeşim Salkım’la kurduğu koalisyonla Gülben Ergen’i salladığı bile söylenebilir. Ama henüz sonuçlanmış değil. Bir de Gülben Ergen kendinden emin bir uzun mesafe koşucusu gibi. O “Bitti” demeden bitmez.

        28

        İ.D.: Seren Serengil aslında öylesine yumuşak kalpli ve iyi niyetlidir ki, ona o masallardaki kötü karakterler gibi kahkaha attıranlar düşünsün...

        29

        R.B.: Bu çatışma burada bitmez. Ortada 2 kadının ego savaşını görüyoruz. Seren Serengil ve Gülben Ergen tam birbirlerine göreler. Yani al birini, vur ötekine. Birisi diyor ki tencere dibin kara, öteki de seninki benden kara diyor. Aslında ak mı kara mı hepimiz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. “Kim haklı?” diye sorarsanız, bence hiçbiri.

        30

        ‘Evlenmek gönül işidir’

        Alişan, Eda Erol’la nişanı attıktan sonra, oyuncu Buse Varol’la yeni bir ilişkiye yelken açtı. Daha önce “Herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim” diyen Alişan’ın yeni ilişkisiyle ilgili, kankası Çağla Şıkel “Bu kez evlilik olayına girmiyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı. Bu ilişkiyi nasıl değerlendiriyorsunuz?

        31

        K.K.: Buse Varol’u tanımıyorum. Herkesi dönüp baktıracak kadar güzel değilse ilişkinin bir şansı var yoksa çok uzun sürmez... Bunu ben değil “Herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim” diyerek Alişan söylemiş zaten.

        32

        O.B.: Mutlu olur olmaz onu bilemem, tek bildiğim şey Alişan’ın evlenmeyeceği. Önceki adımı da büyük bir balondu. Baktı ki evlilik moda, evlenenler konuşuluyor, hadi ben de bu trene bineyim dedi ama onu bile sürdüremedi.

        33

        E.Ö.: Buse Varol herkesi kendine dönüp baktırmıyorsa olur tabii, neden olmasın?

        34

        B.İ.: Alişan’ın aşk hayatı söz konusu olunca hemen evlilik konuşuluyor.

        35

        İ.D.: Alişan, dediğimi yap, yaptığımı yapma kafasında.

        36

        R.B.: Alişan, evleneceği kadınları küçük düşürerek yüceltebileceğini zannediyor. Eda Erol için “Ayaklarımı yıkaması lazım” demişti. Bir insan evleneceği kadın için şart koşmaz, kriter belirlemez. Evlenmek gönül işidir. Bence Alişan’ın değil, Alişan’la evlenecek kadının 1 değil, 5 kere düşünmesi lazım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ