Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Reuters'ın gözünden Doğu Ekspresi yolculuğu!
        1

        Ünü Türkiye sınırlarını aşan Doğu Ekspresi'nin fotoğraflarını Reuters geçti. Reuters'ın paylaştığı kareler arasında kız arkadaşı Mine Nur'a süslenmiş kompartımandaki mum ışığında evlilik teklif eden Emre ilgi gördü.

        İki yıllık ilişkilerinin ardından trende evlilik teklifini şöyle anlattı: "Seyahati seviyoruz, o yüzden harikaydı. Bu seyahat, hayat yolculuğumuzun kısa bir özeti"

        2

        Ajans Mine Nur'un evlilik teklifini kabul ettiğini söylerken, Doğu Ekspresi biletlerinin aylar önce tükendiğini de ekledi.

        3

        Fotoğraf seçkisinde 'Doğu Ekspresi'yle romantizm yeniden rayına oturdu' başlığını kullanan ajansın karelerinde, 24 yaşındaki Üniversite öğrencisi Sinan Usta da yer alıyor.

        4

        Ajansın paylaştığı bir diğer karede ise 20 yaşındaki Sibel Uysal, arkadaşlarını arkasına alarak trenin önünde artık klasikleşen Doğu Ekspresi tabelasıyla poz veriyor.

        5

        Üniversite öğrencisi Sinan Usta, tren seyahat halindeyken selfie çekiyor.

        6

        Erzurum'da mola verilince halay çeken gençler...

        7

        Fotoğraf serisinde ayrıca Kayseri, Erzincan, Askale, Erzurum, Kars gibi yerlerden günlük hayatı yansıtan kareler de bulunuyor.

        8

        Trenin olmazsa olmazlarından kahvaltılar.

        9

        Doğu Ekspresi'yle 1365 kilometre süren 24 saatlik tren yolculuğu bir zamanlar çılgınlık olarak nitelendirilse de sosyal medyanın gücü sayesinde durum değişti.

        10

        Instagram'daki paylaşımlar artınca herkes bilet bulup bu yolculuğa çıkmaya başladı.

        11

        Tren kısa sürede eğlence, macera, sosyalleşme ve yeni deneyim kazanma alanı oldu.

        12

        İnsanlar uygun fiyatlarla doğuyu keşfe çıkarken, diğer yandan da eğlenceli bir deneyim yaşamak için Doğu Ekspresi'ne adeta akın ettiler.