Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Kasımpaşa maçını ve Beşiktaş'ın Vagner Love transferini değerlendirdi - Kasımpaşa Haberleri
        1

        Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa'yı Talisca'nın golleriyle 2-1 mağlup etti. Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Kasımpaşa mücadelesini değerlendirdi. İşte Dilmen'in yorumları

        2

        "Talisca'nın daha önce oynadığı takımlarda kafa golü sayısı düşüktür. Boy avantajı var. Bu bir alışkanlık haline gelir insanda, oralara doğru koşular yapar."

        3

        "Ricardo Quaresma, Dolmabahçe'yi seviyor, semte geldiğinde coşuyor, buradan çıkınca normale dönüyor. Bugün oynamaktan keyif aldı. Quaresma, hem içinden hem dışından geçebilir."

        4

        "Quaresma, maçı 3'e, 4'e götürecekken çok top tuttu, vermesi gereken yerlerde pas vermedi."

        5

        "Vida yerine Medel doğru tercih oldu. Daha ileriyle doğru oynamak istedi Şenol hoca."

        6

        "Vida, kendisinin dediği gibi zayıf bir ligden geliyor. Milli takımda pası Modric'e, Rakitic'e atıyor, öyle olduğunda defonuz ortaya çıkmıyor. Ama Beşiktaş'ta bu defo, ortaya çıkabilir."

        7

        "Medel'in Şenol hocaya küçük bir kapris problemi olmuştu ya, ondan sonra kendini Beşiktaş'a adadı. Bu takımın önemli 12. oyuncusu, 11'de görürsek de şaşırmayız."

        8

        "Medel'in boyuna göre kilosu fazlaydı, zayıfladı. Bir hımbıllığı vardı üzerinde."

        9

        "Vagner Love, Beşiktaş için doğru transfer. Hızlı ve bitirici bir forvet. Eğer fiziği, sağlığı iyi durumdaysa çok iyi transfer. Yaşı 33 ama oyununa baksan 25 gibi. Negredo'yu beğeniyorum ama formayı vermek istiyor"

        10

        "Alanyaspor'un da Vagner Love'u Beşiktaş'a vermesini anlamıyorum. Baya alt sıralarda bir takım. Niye golcüsünü veriyor?"

        11

        YAŞLI LİG VURGUSU

        "Avrupa liglerinde ilk 4 sırada bulunan takımlara baksınlar bir de bizim lige. Herhalde en yaşlısı biz çıkarız."

        12

        "3-4 sene sonra, Beşiktaş'ın öndeki 4 oyuncusunu futbol sahalarında görmeyeceğiz. En yaşlı lig bizim. U34 takımlarıyla oynuyoruz. Geleceği de düşünmek lazım."

        13

        "Beşiktaş futbol takımının yaş ortalaması 31,7 oldu. 94 doğumlu Talisca ve 92 doğumlu Oğuzhan olmasına rağmen bu ortalama çıkıyor."

        14

        "Beşiktaş ne kadar tecrübeli olursa olsun geride kalıyor. Beşiktaş'ın yaş ortalaması 31,7 ve sert maçlar aynı zamanda Şampiyonlar Ligi maçları için zor"

        15

        "Atiba, artık kayboldu. 34'ten 35 olduğunda bile oyununa fark eder"

        16

        "Negredo, hemen hemen sahada hiç yoktu. Gol atmasan da oyuna bir katkısı olur. Arkadaşlarına duvar da olmuyor. Mesela Adebayor gol atmasa da duvar olur"

        17

        "Üst üste 2 sezon gelen şampiyonlukta Beşiktaş, hep yarışı ileride götürüyordu. Bu kez geriden takip ediyor ve önünüzde bir değil, çok fazla rakip var. Bu, bir tedirginlik getiriyor takıma."

        18

        "Haftaya Bursaspor karşısında Babel'in olmaması büyük handikap. Quaresma'nın deplasmanda kaybolduğu gerçeğini göz önüne alırsak bir de... Bursaspor, ayrıca Beşiktaş maçlarına daha farklı hazırlanıyor."

        19

        "Beşiktaş, artık skor maçı oynuyor. Liderlik özgüven getirir, ona göre oynattırır. Şimdi skoru korumaya oynuyor. Fenerbahçe geçen hafta kazandı son anlarda attı. Beşiktaş iki haftadır tek farkla kazanıyor. Maç kazanmak zorlaştı. Beşiktaş'ın iki yıldan sonra geriden gelmesi güvensizlik hissediyor."

        20

        "Böyle giderse Avrupa'daki takımlarla yarışayamayacağız. Kulüpler ekonomik olarak çok büyük zorluk çekiyorlar. Fenerbahçe Başkanı, kavgalı dövüşlü ayrıldığı kişi ile sponsorluk için barıştı. Beşiktaş'a Aboubakar'dan dolayı ceza geliyor. Değişik şeyler oluyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ