Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Rıdvan Dilmen'den Antalyaspor-Beşiktaş maçı yorumu - Beşiktaş Haberleri
        1

        NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 yendiği maçı yorumladı:

        2

        İLK YARI SONU

        Negredo beni çok korkuttu. Bence Şampiyonlar Ligi maçları dışında Talisca da en iştahlı maçını oynuyor.

        3

        Cenk’e gelince... Everton'da kötü mü olmasını istiyoruz? Onun başarısızlığını istememek lazım. "Cenk çıkınca gol attılar" gibi yorumlar yapılıyor.

        4

        Artık transfer dönemlerinde 40 milyon Euro’ya ilk 11 oyuncusu belki alırsın. Bitti o işler. 60-70’ler konuşuluyor.

        5

        Babel'in pozisyonunda sağ elle itiyor gibi ama daha detaylı izlemek lazım. İki tane savunma yapamayan takım karşı karşıya geliyor. Antalyaspor birkaç kere 4'e 2 pozisyon buldu.

        6

        Beşiktaş böyle yakalanan bir takım değildir. Tek kale oynayıp dönen topları alan bir takım yok. Hücumda problem var mı? Bolca korner kullanıyorlar.

        7

        Quaresma’nın ve Babel’in pozisyonları var. Duran toplar var. Ama takımın savunmasında sorunlar olabiliyor. Uyumsuzluk var.

        8

        Geçen seneki ikiliye bakın. Bu ikili farklı ikili. Birlikte oynamadılar. Bu zemin, günümüzde geride kalmış bir zemin. Bu maç 1-1 bitmez. 3-4’e gider diye düşünüyorum.

        9

        Talisca’da kırık yoktur. Ama ezik olabilir. Yaralanma değil, ciddi bir ezilme olabilir. Umarım kötü bir şeyi yoktur. Talisca iyi ve arzulu başladı.

        10

        Beşiktaş, benim hayalimdeki o oynayan, 3-4 hücumdan sonra bir tane tehlike yiyen bir takım görüntüsünde. Antalya’da eksikler var.

        11

        Oğuzhan etkili oynuyor. Arzulu başladı ve oyuna hükmetmeye çalışıyor.

        12

        Ben ikinci yarıda Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyorum. Kazanmak zorunda. Oynadığı oyundan çok memnun değilim, özellikle top rakipteyken. Beşiktaş’ın ikinci bölgesi çok rahat geçiliyor.

        13

        Başakşehir’in maçı mesala 2-0’dan sonra acayip bir antrenman havasına döndü. İkinci bir Barcelona seyrettik. Bursa da düştü. Okullarda gösterilmesi gereken bir gol de atıldı. Başakşehir’i ayrıca konuşmamız gerekiyor.

        14

        MAÇ SONU

        Beşiktaş için bu maç çok önemliydi. Gündüz şahane oynayıp kazanan Başakşehir'in 9 puan gerisinde çıktı Beşiktaş maça. Fenerbahçe'nin de 6 puan gerisindeydi. Bu psikolojik olarak zor bir durumdur.

        15

        Hakem göstermesi gereken kartları göstermedi. Halis Özkahya berbat bir maç yönetti. Çok kötüydü bana göre. Hatalı kararları vardı.

        16

        Hakemin kafasında 50 tane şey var. Gözünün önünde oyuncu çekiyor, kart göstermiyor. Niye göstermiyorsun?

        17

        Quaresma'nın deplasmandaki istatistiği ona yakışmayacak bir durummuş. Şampiyon bir takımın as oyuncusu sonuçta. Enteresan.

        18

        Bana göre maçın en çok koşan oyuncusu Atiba'ydı. Beşiktaş 4 oyuncuyla geldi. Bugün kötü gününde olan bir Negredo vardı. Ona rağmen 2 gol buldu Beşiktaş.

        19

        Beşiktaş'ın kazanması gerekiyordu. Kazandı da ama bana göre futbolun doğruları sahada yoktu. Yine de şampiyonluk yolunda çok iddialılar.

        20

        Beşiktaş için en kritik maçlardan biriydi ligin ikinci yarısında. Kazanmayı başardılar. Özellikle Talisca'nın coşkulu bir oyunu vardı bu deplasmanda.

        21

        Antalyaspor bir depresyon içinde. Giren çıkan oyunculara baktığınız da görüyorsunuz. Geri dönecek oyuncularla toparlamaları gerekiyor.

        22

        Gökhan Gönül acaba az mı antrenman yaptı bilmiyorum. Beşiktaş'ın ideal sağ beki normal şartlarda Gökhan Gönül'dür. Medel ise joker gibi. Her yere yama yapabiliyorsunuz.

        23

        Şu anda Vida ile ilgili bir yorum yapmak doğru değil. Ben normalde direk Pepe-Vida olarak düşünüyordum. Ancak Tosic de takıma o kadar çok uyum sağladı ki...

        24

        Beşiktaş'ın çok geniş bir kadrosu var. Kenarda Lens var. Takıma dönecek Pepe var, Tosic var. Bana göre mesela Vida, Tosic'i çok zor keser. Tosic 11 oynar.

        25

        GALATASARAY'A TRANSFER TAVSİYESİ

        İkinci yarıda şampiyonluk adaylarından Trabzonspor hariç 3 takım kazandı. Galatasaray'ın da Kayserispor maçı var. Galatasaray'ın bir santrafora ihtiyacı var.

        26

        İkinci yarıda şampiyonluk adaylarından Trabzonspor hariç 3 takım kazandı. Galatasaray'ın da Kayserispor maçı var. Galatasaray'ın bir santrafora ihtiyacı var.

        27

        BAŞAKŞEHİR SATILABİLİR

        Şu anda en rahat transfer yapabilen takım Başakşehir. Başakşehir sanki Çin'e, Katar'a doğru gidiyor. Tesisleşme yapıldı, ligin de zirvesinde.