Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası çarpıcı sözler: Kırmızı kart ve üç penaltı! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, golsüz sona eren Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı. Dilmen sert ifadeler kullandı:

        2

        Gerçekten bir kör dövüşü izledik. Galatasaray, hasreti bitirebilirdi ama olmadı. Kaleciler Volkan ve Muslera'yı tebrik etmek lazım.

        3

        Fernando'ya direkt kırmızı kart gösterilmesi lazım. Mehmet Ekici sarı kart bile görmeden çıktı maçtan. Verilmeyen iki penaltı da var.

        4

        Fatih Terim hem zamana hem de kazanmaya oynadı. Önce 0-0'ı cepte tutmaya çalıştı, sonra da galibiyeti kovaladı. Oysa Fenerbahçe hep panik hâlindeydi. Fernandao ve Valbuena'nın oyuna girmesiyle şuursuz bir oyun ortaya çıktı.

        5

        Bu maç, gördüğüm en berbat derbilerden birisiydi. Ortada bir taktik savaşı da yoktu. Fenerbahçe, pozisyonlara Galatasaray'ın hataları nedeniyle girebildi.

        6

        Gerçekten çok üzücü bir oyun. Fatih Terim'i en azından kaybetmediği için tebrik etmek lazım.

        7

        Hakem Bülent Yıldırım ise berbat bir maç yönetti. Sen ben de bu maçı bu kadar yönetirdik zaten. Hoca hakikatten artık emekliye ayrılsın. Oyun zaten berbattı, hakem de işin tuzu biberi oldu.

        8

        "19 sene oldu, yenemiyorlar bizi, oh ne güzel..." Eee şampiyonluk gitti? Yenil ama şampiyonluk için oyna... Yenilmedin de ne oldu, şampiyonluğu kaybettin.

        9

        6 puan geridesin, bir kere atağa çık (Fenerbahçe). "20 yıldır yenemiyorlar" diyorsun ama sen de şampiyon olamıyorsun.

        10

        Hakemler, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de rahat rahat tokatlayabiliyor. Fenerbahçe büyük bir camiadır. Bir takım üst üste 5 pas yapmaz mı Allah aşkına? Rezil bir maç.

        11

        Fatih Terim, takımını yürekli oynattı, kutlamak gerekir. Kadıköy'den alınan bir puan önemliydi, öylesine kötü bir oyun vardı ki. Rezalet bir hakem, zaten yolun sonuna gelmişti.

        12

        16-17 tane faul oldu. Bülent Yıldırım kartlarını evde unutmuş herhalde. Daha 2. dakikada Neustadter'in yaptığı kart. İki tane Mehmet Ekici'nin sarı kartı var. Bir de Belhanda'nın sarı kartı var. Serdar Aziz'in gereksiz yaptığı bir penaltı pozisyonu var.

        13

        Fenerbahçe'nin şu andaki 3 santrforu, tarihinin en kötü 10 santrforu arasına girer.

        14

        NTV Spor'un bugün son yayın günüydü. Bu maçtan daha rezil bir maçla kapanış olamazdı. Bundan daha rezil olamazdı gerçekten kör dövüşüydü.

        15

        Aykut Kocaman maç başında da sonunda da rakibe göre oynadı. Riskleri son 20 dakika almaya başladı. Fatih Terim de kaçan gollere üzülüyordur ama burada maç başında beraberliğe razı olurdu.

        16

        Galatasaray takımı korkmadan, kora kor bir mücadele yaptı. Bir tek 80. dakikadan sonra saçma sapan ofsayt taktikleri yaptılar.

        17

        Galatasaray bu maçtan sonra rahat. Rakibiyle puan farkını kourudu. Yarınki maçta çayını içecek berabere bitmesini bekleyecek. İhtimali de yüksek berabere bitmesinin.

        18

        Fatih Terim'in açık antrenmanın sebebi gündem oluşturmaktır, takımı diri tutmaktır. Taraftar bütünlüğünü sağladı Galatasaray. Galatasaray bu sezon taraftar bütünlüğü sorununu hiç yaşamadı.

        22
        23

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ