Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Rıdvan Dilmen'den flaş Talisca yorumu! "25 milyon Euro etmez!" Beşiktaş-Alanyaspor maçını değerlendirdi - Futbol Haberleri
        1

        NTV'de yayınlanan programda konuşan Dilmen'in maç yorumları şöyle:

        "Sadece yerli değil, birçok yabancı oyunu da milli takımlara gittiler. Ligi özlemişiz. Alanyaspor atlet, canlı, toparlanma var. Beşiktaş normal formatının dışında. İki bekiyle geliyor, daha orta saha kalabalığıyla oynuyor. Bence daha doğru oynuyor. Orta saha kalabılığı da kurtardı birkaç pozsiyonda."

        2

        "Beşiktaş 8 maçının 8'ini de kazanması gerektiğini gördü. Klasik bir Talisca golü izledik. Alanyaspor sert oynadı, fizik olarak baş edemezseniz sıkıntı."

        3

        "İlk yarıdaki oyun çok hoşuma gitmişti. Tempolu ve iyi bir maçtı. Alanya beklentilerimden daha iyiydi. Aslında Başakşehir'i 4-1 yenen bir takımdan bahsediyoruz."

        4

        "Savunma oyuncuları, bekleri çok atletler ve çabuklar. İkinci yarı saçma sapan bir oyun vardı, kör dövüşü gibiydi. Kavga dövüş çıktı sürekli."

        5

        "Beşiktaş bu sezon hiç lider olmamış. 27 hafta boyunca son iki yılın şampiyonu hiç lider olamamış. Beşiktaş'ın kredisi artık bitti. Beşiktaş tüm maçlarını kazansa bile geçen sezonki puanını, 77'yi yakalayamıyor."

        6

        "Beşiktaş artık skora oynuyor. Geçen seneki Beşiktaş olsa bu maç 4'e, 5'e giderdi. Daha fazla risk alırdı."

        7

        "Sırtı dönük Talisca 25 milyon Euro etmez. Talisca'nın kaleyi karşısına alması lazım sürekli. Talisca'yı sırtı dönük oynatmak, forvete atmak onu kaybetmektir."

        8

        "Hiç Talisca'nın alıp da, dönüp vurduğunu gördünüz mü? Yüzü dönük oynar. Talisca'yı forvete atmak, yok etmektir."

        9

        "21 milyon Euro'ya Talisca'nın yarısını alamazsın. Böyle bir imkanı varsa Beşiktaş'ın, borçlansın, harçlansın ve Talisca'yı alsın."

        10

        "Bugün Lens'i 11'de göremeyenler şaşırmamıştır. Şenol hoca sistemi bozduğu halde şaşırılmadı. Demek ki antrenman performanslarına göre böyle bir karar verdi Şenol hoca."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ