Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği - Galatasaray maçı için çarpıcı ifadeler kullandı! - Galatasaray Haberleri
        1

        "Galatasaray'ı yenmek için plan kurmanız lazım. Ümit Özat bir hafta önceden maçın nasıl olacağını santim santim hesaplamış. Gençlerbirliği'nin ekmeği vardı yağı Galatasaray sürdü."

        2

        "Ümit hoca, Fatih Terim'i yendi' demek haksızlık olur. Fatih Terim'in takımını yendi. Terim, açıklamalarda söyler zaten. Bu kadar isteksiz bir takım göreceğini düşünmüyordur. Dışarıda alınan 7. mağlubiyet oldu."

        3

        "Abdullah Avcı, Şenol Güneş maçın sonunda totem yapmışlardır. Beraberliğe razıydı onlar."

        4

        "Cüneyt Çakır tertemiz maç yönetti. Birkaç hatası vardı tabii ama genelde iyi yönetti."

        5

        "Göztepe gibi oynarsan 5 yiyorsun, Karabük gibi oynarsan 7 yiyorsun. Ümit hoca, Galatasaray'ı çok güzel oyaladı. Ümit hocayı tebrik ediyorum."

        6

        "Galatasaray'ın deplasmandaki performansında Tudor ile Terim arasında bir fark görmedik. Belhanda, Rodrigues, Selçuk'taki farkı gördük Terim'in gelmesiyle ama deplasmanda o hızlı oynayan takım gidiyor, yavaş oynayan takım geliyor."

        7

        "İç sahada evet daha organize bir takım var ancak deplasmanlarda ağır çekim oynayan bir Galatasaray var."

        8

        "Ümit Özat, otobüsü koydu. İleri de Porsche gibi çıktı! Ben hızlı çıkacağım dedi. Böyle antrenörlük yapılır işte."

        9

        "Galatasaray'ın deplasmandaki performansları inanılır gibi değil. Bu sezon en iyi deplasman maçlarını Fenerbahçe deplasmanında çıkardılar ama kazanamadılar."

        10

        "Galatasaray'ın deplasmandaki coşku problemi inanılmaz. Fatih Terim ile çıkılan 4 deplasmanda Kayseri ve Karabük kazanıldı sadece, Fenerbahçe dışında tüm maçlar kaybedildi."

        11

        "Fatih Terim ile Tudor arasında deplasman olarak hiç fark olmamış. Yalnız Terim gelmeseymiş çok büyük sorun olurmuş konsantrasyon bakımından."

        12

        "Ümit Özat'ın istediği oyunun sıkışmasıydı. Golü de 5'li savunmanın solunda oynayan attı. Gençlerbirliği, bu ligin birincisini, ikincisini, üçüncüsünü yendi, dördüncüsüyle berabere kaldı. Ligde 15. sırada."

        13

        "Günümüzde Messi gibi oyuncular hariç geri dönmeyen oyuncu olmamalı. Gençlerbirliği'nde Ahmet geriye koşuyor, Galatasaray'da Feghouli koşmuyor geriye. Terim, bu çocukların kalbi nerede diye düşünüyordur."

        14

        "Fatih hoca, alıştığımız coşkusundan da uzak. Kabullenmiş gibi gözüküyor.Eren'i sokarak üretemezsiniz. Oyunu açarak üretebilirsiniz. Ne kadar hücum oyuncusu sokarsanız dönen topları alma şansınız o kadar azalır."

        15

        "Risk almak, çift santrafor oynamak değildir. Feghouli kötüydü de sadece ona kötü demek haksızlık olur. Galatasaray, bugün baya baya kötüydü."

        16

        "ŞAMPİYON OLMAYANI DÖVERLER"

        "En iyi kadro Beşiktaş'ta ama kapasitesinin altında oynuyor. Galatasaray yeni bir takım. Fenerbahçe yeni bir antrenör ve sistemle oynuyor. Şampiyon olmayanı döverler."

        17

        "Şimdi haftaya Akhisar ve Sivas'ta oynanacak maçlar da çok önemli hale geldi. Bu haftaki maçlarla son 5 haftaya müthiş girilecek."

        18

        "Başakşehir, Galatasaray'ı yenerse Beşiktaş ve Fenerbahçe de puan kaybederse yolu yarılar. Galatasaray, kalan tüm maçlarını kazanırsa 75 puan oluyor. Şu an 70 puanı verilen şampiyon olur."

        19

        "Pazar akşamı 21:00'de çok daha başka şeyler konuşabiliriz. Fenerbahçe, Beşiktaş ile karşılaşacak Akhisar'dan bu sezon hiç puan alamamış."

        20

        "Galatasaray, 6'da 6 yaparsa şampiyon olabiliyor. Tabii bu oyunu Başakşehir'e yetmez ama Akhisar ve Malatya deplasmanına da yetmez."

        21

        "Başakşehir, Galatasaray'ı yenerse, Fenerbahçe ve Beşiktaş puan kaybederse Başakşehir yüzde 65-70 şampiyon olur."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ