Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Rıdvan Dilmen Galatasaray Başakşehir maçını yorumladı - Futbol Haberleri
        1

        Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında Galatasaray'ın deplasmanda Başakşehir'e 5-1 yenildiği maçı yorumladı. Dilmen şunları söyledi:

        2

        "Galatasaray, 10 dakika üstün oynadı, ataklar pozisyonla sonuçlanmadı. 10. dakikadan sonra, iyi bir teknik adamın futbol takımıyla, iyi kadroya sahip ama yanlış analizlere sahip bir teknik adamın maçı oldu.

        3

        Latovlevici, Galatasaray'ın defansı değil, Tolga da sol açık olmadığı için sol kanatsız oynuyor Galatasaray. Başakşehir'in attığı goldeki faul, faul değil. Visca kendini attı.

        4

        Latovlevici - Visca eşleşmesi saçma bir eşleşme. Elinde Linnes var, hem de sağ ayaklı. Latovlevici, Visca'yı kaldıramadı. Galatasaray'ın yan toplardaki zaafı devam ediyor. Maicon dışında kafaya çıkan oyuncu yok, bazen Fernando.

        5

        Zaman zaman Anadolu'dan şampiyonluğa oynayan takımlar oldu ama Başakşehir gibi süreklilik yakalayan bir takım olmamıştı. Emre ve Mahmut yok. Gökhan'la İrfan oynuyor. Çok önemli bir bekleri yok ama sistem olduğu için aynı şekilde oynayabiliyorlar.

        6

        Abdullah Avcı yatıp kalkıp rakibini analiz eden bir teknik direktör. Başakşehir şampiyon olur mu olmaz mı bilmiyorum ama son 2 yıldır çok iyi bir istikrar yakaladılar.

        7

        Başakşehir örnek alınmalı. Milli Eğitim de Başakşehir'i incelemeli. Gerçekten müthiş başarı. Sistem müthiş işliyor. Kısa sürede bu işler...

        8

        Takım gelişti, Abdullah Avcı müthiş gelişti. Dünya standartlarında bir teknik adam oldu. Tebrik etmek lazım. Adebayor bir sanatçı.

        9

        Galatasaray 5 yese 8 yese yine de bu şampiyonluğun önemli adayıdır. O havaya girdi Galatasaray. Önemli olan Mayıs'tır.

        10

        Ancak bir istatistik var. Fenerbahçe'ye, Başakşehir'e kaleye gidemiyorsun. Trabzonspor'a yeniliyorsun.

        11

        Tabii ki büyük maçları kazanmadan şampiyonluk isteyebilirsin ama bazı real durumlar vardır futbolda.

        12

        Tudor'un gelecekte iyi bir teknik direktör olacağını düşünüyorum. Galatasaray şu an lider ve iyi gidiyor. Ancak bazen böyle iyi giderken de liderler böyle bazı sorunları görmelidirler.