Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Robinho, Sivas'a geldi - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Demir Grup Sivasspor'un, prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı futbolcu Robinho Sivas'a geldi. Nuri Demirağ Havalimanı'na gelen Brezilyalı futbolcu Robinho'yu, kırmızı-beyazlı kulübün yetkilileri karşıladı. Brezilyalı yıldız oyuncuya, kalabalık bir taraftar grubu meşale yakarak tezahüratlarıyla destek oldu. Taraftarlar Robinho'ya çiçek verdi.

        Robinho, havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bana anlatılan projeden oldukça etkilendim. Benim için çok doğru bir adım olduğunu düşünüyorum. Beni buraya karşılamaya gelen herkese teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Soğuk havaya rağmen buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Sabırsızlıkla kulübe gitmeyi bekliyorum." diye konuştu.

        REKLAM

        Bir basın mensubunun, Sivas'a gelmeden önce, Sivasspor'da teknik direktörlük yapan Roberto Carlos ve kırmızı-beyazlı ekibin formasını giyen Cicinho ile görüşüp görüşmediğini sorması üzerine Robinho, "Tabii ki konuştum, onlar benim arkadaşlarım." ifadesini kullandı.

        Açıklamanın ardından Sivasspor atkısıyla poz veren ve taraftarları selamlayan Robinho, daha sonra bir araca binerek kulüp tesislerine hareket etti.

        Brezilyalı futbolcu için saat 16.30'da Yeni 4 Eylül Stadı'nda imza töreni düzenlenecek.

        SİVAS'A AYAK BASAN ROBINHO SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

        Sabat saatlerinde ilk sağlık kontrolü yapılan Robinho'ya, Sivas'taki bir özel hastanede debir takım testlere tabi tutuldu.

        Kardiyoloji, ortopedi, iç hastalıkları, genel cerrahi, göz, ağız ve diş polikliniklerinde muayenesi gerçekleştirilen Robinho'nun, kardiyak testleri ve detaylı kan tetkikleri yapıldı.

        Robinho'ya hastalar ve hasta yakınları yoğun ilgi gösterdi.

        Hastane yönetimi de bina içindeki led ekranları "Welcome to Sivasspor" yazılı görsellerle donattı.

        SİVAS BELEDİYESİ'NDEN ROBINHO PAYLAŞIMI

        Demir Grup Sivasspor'un anlaştığı Brezilyalı ünlü futbolcu Robinho için, Sivas Belediyesi ilginç bir paylaşım yaptı.

        Robinho'nun Demir Grup Sivasspr'a transferi kentte büyük coşku yarattı. Sivas Belediyesi de twitter hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Sivas kent girişindeki nüfus tabelasına Robinho'nun futoğrafyıla birlikte 'Nüfus 336 bin + 1 Robinho' görseli paylaşıldı. Paylaşılan görselde, "Sevgili Robinho, Sivas Belediesi mücavir alanları içerisine hoş geldin. Seninle fotoğraf çektirmek ve imza almak için acele etmiyoruz. Nasıl olsa su, doğalgaz ve kentkart abonelik işlemleri için bize geleceksin" ifadelerine yer verildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ