Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Roman Neustadter, Martin Skrtel'i geride bırakıyor! - Fenerbahçe Haberleri

        Roman Neustadter... Geçen sezon ve bu sezon sürekli olarak Fenerbahçe’nin gönderilecek oyuncular listesinde ilk sırada olan isimlerden biri. Gazete Habertürk'te yer alan habere göre o Neustadter Fenerbahçe’nin hafta sonunda Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçta ilk on birde forma giymesi ve sahada 30 dakika kalması halinde, Martin Skrtel’i geçerek takımın en fazla görev alan 2. ismi olacak.

        Kjaer’in ayrılmasının ardından Neto’nun takıma geç katılması nedeniyle Roman takımın en fazla forma giyen oyuncularından biri oldu. Rus futbolcu bu sezon şu anda sahada en fazla kalan oyuncu listesinde 3. sırada bulunuyor. Malatya maçında Roman sahada 30 dakikadan fazla kalması halinde Skrtel’i geçerek 2. sıraya yükselecek. Roman 2016- 17 sezonunda listenin 13. sırasındaydı. Şu anda sahada en fazla kalan oyuncu ise Mathieu Valbuena... Fransız yıldız ayrıca skora en fazla katkı yapan isim pozisyonunda...

        SAMANDIRA ÇOCUKLARA KAPILARINI YENİDEN AÇIYOR

        Fenerbahçebir ara alınan iyi sonuçlar sonrasında Samandıra Can Bartu Tesisleri basın mensuplarına açılmış ve idmanları takip etmeleri sağlanmıştı. Ancak kötü sonuçlarla birlikte kapılar bir kez daha kapandı. Uzun bir aradan sonra bugün Samandıra’nın kapıları bir etkinlik sayesinde yeniden medyaya açılıyor. Yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü katılımcılarıbugün saat 16:00’da Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Futbol A Takımımızın yapacağı antrenman öncesinde takımla bir araya gelecek” denildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ