Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Ryan Giggs'in babası: "Oğlumdan tiksiniyorum" - Futbol Haberleri
        1

        Manchester United'ın efsanesi Ryan Giggs, geçtiğimiz günlerde Galler Milli Takımı'nın teknik direktörlüğüne getirildi.

        2

        Kardeşi Rhodri'nin eşiyle ilişkiye girdiği ortaya çıkan Ryan Giggs, ailesi tarafından reddedilmişti.

        3

        Giggs'in milli takımın başına getirilmesinin ardından babası Danny Wilson'a duyguları soruldu.

        4

        Danny Wilson, oğlunun bu görev için uygun kişi olmadığını çünkü erkek kardeşinin eşiyle yaşadığını söyledi.

        5

        Wilson, oğluyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu:

        6

        "Onun adını anmak istemiyorum. Ona eski futbolcu şeklinde hitap edeceğim. Bir ağabey olarak kardeşinin arkasını kollaması gerekiyordu. Ancak o, kardeşini sırtından bıçakladı!

        7

        Olabilecek en kötü şekilde kardeşini aldattı. Özür bile dilemeyerek ne kadar zayıf karakterli olduğunu gösterdi. Aslında onun şimdiye kadar başardıkları nedeniyle dünyanın en gururlu babalarından biri olmam gerekir.

        8

        Ancak kardeşine yaptıklarından dolayı utanıyorum. Onu televizyonda her gördüğümde kanal değiştiriyorum. Tüm ailemiz de aynısını yapıyor.

        9

        Ailemizdeki hiç kimse ona karşı en ufak bir sevgi beslemiyor. Gurur duymuyorum, aksine ondan tiksiniyorum.

        10

        Kardeş Rhodri ve halanın haksız olduğunu kim söyleyebilir ki? Bir ülkenin gelmiş geçmiş en kariyerli futbolcusu olmanız, yaptığınız büyük ahlaksızlığın üstünü örtmemeli.

        11

        Elbette kardeşinin eşi Natasha da aynı ölçüde suçlu."

        12

        Ryan Giggs'e bir tepki de halasından geldi. Yeğenini, "Galli futbolcular dikkat! Eşlerinizi eve kapatın" cümleleriyle eleştirdi.

        13

        KARDEŞİ OLAYI ANLATMIŞTI

        2011 yılında 8 yıllık eşi Natashla ile evliliğini sonlandıran Rhodri Giggs, buna sebep olarak abisi Ryan'ın eşiyle birlikte olmasını gösterdi.

        14

        Olayın ardından 3 yıl geçtikten sonra konuyla ilgili ilk kez konuştuğunu belirten Rhodri şu ifadeleri kullandı: "O gün Old Trafford'da futbol oynadıktan sonra eve dönmüştüm ve erken uyumuştum. Daha sonra kalktığımda gece saat 3'tü ve karım evde değildi."

        15

        "Sabah saat 6'da Natasha'nın annesi, elinde bir mektup bulunan kağıtla kapıyı çaldı. News of The World'den haberleri okurken, annesi de yanımdaydı. İşte olayı böyle öğrendim."

        16

        "Daha sonra onu aradım ve 'doğru mu?' dedim. İlk önce reddetti. O an neye inanıp inanamayacağımı bilmiyordum. Burada güvenebileceğiniz iki insan var ve ikisine de inanmak istiyorsunuz."

        17

        "Ancak Natasha bana Ryan'ın yazdığı mesajları gösterdi. Sonrasında abim bana bunun sadece seks olduğunu, hiçbir şey ifade etmediğini söyledi."

        18

        10 YILLIK EŞİNDEN BOŞANDI

        Ryan Giggs’in üçüncü kez eşini aldattığı ortaya çıkması ortalığı karıştırmıştı. Ryan Giggs’in eşi Stacey, 10 yıllık evliliklerini bitirdi.

        19

        İngiliz futbol takımı Manchester United’ın eski kaptanı Ryan Giggs’in, bir garsonla flört etmesi evliliğini bitiren son damla oldu.

        20

        2011’de Giggs’in, erkek kardeşinin eşiyle sekiz yıllık gizli bir ilişki yaşadığı ortaya çıkmış, skandala rağmen Giggs ve eşi Stacey boşanmamıştı. Ancak futbolcu, ikinci çocuğunun doğumunun ardından ise 2011’de model Imogen Thomas ile de bir ilişki yaşamıştı.

        21

        SEVGİLİSİNİ ŞİRKETİNE ALDI

        Ryan Giggs, uğruna eşinden boşandığı sevgilisi Kate Greville'i şirketinde Halkla İlişkiler bölümünün başına getirdi.

        22

        Uğruna eşinden boşandığı Kate Greville’i şirketinde Halkla İlişkiler departmanının başına getiren Ryan Giggs, hem kendisinin hem de sevgilisinin eski eşini kızdırdı.

        23

        Ryan Giggs’in ilişkisi eski eşlerin tepkisine neden oldu. Kate Greville’den boşanan Damian Burke, İngiliz basınına yaptığı açıklamada Ryan Giggs’i “Evliliğimizdeki üçüncü kişiydi, neredeyse aynı yatağa girecektik” diyerek suçladı.

        24

        Ryan Giggs’in eski eşi Stacey ise boşanmanın ardından Ryan Giggs’in kendisini aldattığı iddia etti. Bu iddiaları reddeden Galli yıldızın, Kate Greville’i boşanır boşanmaz işe alması ise dedikoduları kuvvetlendirdi.