Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Kanser Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde yaşayan 85 yaşındaki Zehra Eker'in burnunda oluşan 5.5 santimlik kitle alındı

        Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde yaşayan 85 yaşındaki Zehra Eker, burnunda oluşan 5.5 santimetre büyüklüğündeki kitle nedeniyle zor günler yaşadı. Her geçen gün büyüyen kitle yüzünden nefes alamaz hale gelen Zehra Nine, başarılı bir operasyonun ardından sağlığına kavuştu.

        Zehra Eker'in 10 yıl önce burnunda ufak bir sivilce olarak çıkan kitle zamanla büyüdü. 5.5 santimetreye ulaşan ve nefes almasını engellemeye başlayan kitle, Zehra Nine'ye zor günler yaşattı. Yakınları tarafından hastaneye getirilen Eker'in burnundaki kitlenin kanserli olduğu belirlenince operasyon kararı alındı. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Servisi'nde Op. Dr. Ayfer Özdemir tarafından gerçekleştirilen ameliyatla kitle alındı. Burunda oluşan deformasyon ise düzeltildi. Rahat bir nefes almanın keyfini süren Zehra Eker, operasyonu gerçekleştiren ekibe teşekkür etti.

        Op. Dr. Ayfer Özdemir, "Zehra Nine hastanemize başvurduğunda, burun ucunda oluşan 5.5 santimetrelik kitle yüzünden nefes almakta güçlük çekiyordu. Yaptığımız ameliyatla hem kanserli doku haline gelmiş kitleyi aldık, hem de kitleden dolayı burunda oluşan deformasyonları düzelterek Zehra Ninemizi yeniden sağlığına kavuşturduk" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ