Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Sağlıklı Beslenme Obezite Evlenebilmek için midesini küçülttürdü

        Ankara'da yaşayan ve 148 kilo olan Bahriye Keriman Gürses, 65 kiloluk nişanlısıyla evlenebilmek için Bolu'da ameliyatla midesini küçülttürdü.

        Gürses (37), yaptığı açıklamada, çok uzun süredir fazla kilolarından rahatsız olduğunu, diyetle zayıflayamadığını söyledi.

        Fazla kiloları nedeniyle sürekli sağlık sorunları yaşadığını dile getiren Gürses, zayıflayarak 65 kilo olan nişanlısı Ali Arkaç ile evlenebilmeyi istediğini belirtti.

        Uzun süredir birlikte oldukları nişanlısının, mide küçültme ameliyatında kendisine destek verdiğini ve yanından bir an ayrılmadığını anlatan Gürses, "Uzun dönemdir birlikteyiz ve o zayıf. Hedefim onunla aynı kiloya ulaşınca evlenmek. O kiloya inmeyi amaçlıyorum. Onu 65 kiloda yakalayabilirim diye düşünüyorum" dedi.

        Düğününde, nişanlısının yanına yakışmak istediğini kaydeden Gürses, nişanlısının zayıflaması için kendisini asla zorlamadığını, bunu kendi isteğiyle yaptığını ifade etti.

        Özel bir hastanede ameliyatı gerçekleştiren genel cerrahi uzmanı Fatih Kar ise Gürses'in kendilerine başvurduğunda 148 kilo olduğunu bildirdi.

        Gürses'e ameliyat önerdiklerini dile getiren Kar, "Ameliyat sonrası erken dönemde hastanede 5-6 kilo verdi. Bundan sonra da hızlı şekilde kilo vermeye başlayacak. İdeal kilosu 60 civarı. Kendisinin 6 ayda 60-70 kilo vereceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ