Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Heidi Loughlin bebeği için ölüme koşuyor!

        33 yaşındaki üç çocuk annesi polis memuru Heidi Loughlin'a Eylül ayında meme kanseri teşhisi kondu. Ancak kanser teşhisi konulduğunda üç aylık hamile olan Heidi Loughlin, tedaviyi kabul etmedi. Meme kanserinin agresif bir tipine sahip olan Heidi, kemoterapi tedavisini doğumdan sonra alacağını söyledi.

        Dailymail'in haberine göre; hamileliğini sonlandırmadığı ve tedavi almadığı için hayatta kalma şansı iyice daralan Heidi'nin erken doğum yapmasına karar verildi. Bebeğini 12 hafta erken doğuran Heidi, geçtiğimiz cuma 1 kilo 142 gram doğan kız bebeğine Ally Louise Smith adını verdi.

        Minik bebeğini ancak pazar günü tutabilen Heidi, "Bebeğim burada olduğu için gerçekten çok mutluyum. O gerçek bir küçük savaşçı. Bu kararı aldığım için çok mutluyum. Kürtaj yaptırmayı bir seçenek olarak bile görmedim" diyor. Heidi, "28 haftalık doğum korkutucu ama hayatta kalma oranı yüzde 90. 28 haftalık bir bebek doğurmak hiçbir annenin hayali değildir. Ama 28 haftalık bir bebek sahibi olmak hiç olmamasından daha iyidir" dedi.

        Cesur anne Heidi, ihtiyacı olan ilaçları önümüzdeki hafta almaya başlayacak. Her hafta kemoterapi görecek...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ