Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Kişniş yağı doğal afrodizyak!
        1

        Dr. Ömer Coşkun, kişniş yağının cinsel isteksizlik sorunu çeken çiftlerin mutlaka kullanması gereken doğal bir afrodizyak olduğunu söyledi.

        2

        Çiftler arasındaki isteksizlik sorununun ilişkilerin yıpranmasına sebep olduğunu kaydeden Dr. Coşkun, "İsteksizlik sorununun yol açtığı istenmeyen sonuçlar vardır. Bunlar günümüzde aldatma ve eşlerin ayrılması gibi unsurlardır.

        3

        Doğal afrodizyak etkisi oluşturan harika bir besin kaynağı olan kişniş yağı sayesinde artık ilişkiler daha keyifli ve istekli bir hale gelecektir. Kişniş yağı, doğanın bizlere sunduğu harika besin kaynaklarından biridir ve bir hazine gibidir.

        4

        Cinsel isteksizlik sorunu çeken çiftlerin mutlaka kullanması gereken doğal bir afrodizyaktır. Araştırmalar neticesinde birçok erkekte ve bayanda belirli yaşlarda ve dönemlerde cinsel isteğin azaldığı gözlenmektedir.

        5

        Hem erkeğin hem bayanın faydalanabileceği bu harika gıda takviyesini düzenli kullanıldığında cinsel isteksizliğin ortadan kalktığı ve kişilerin daha arzulu ve istekli bir şekilde bir birlerine ilgi duyduğu gözlenmiştir" dedi.

        6

        Dr. Ömer Coşkun, kişniş yağının bir çay bardağı suya 2-3 damla damlatılarak günde 3 defa içilmesini önerdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ