Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Kan grubuna göre seks analizi
        1

        Cinsel hayatınızdaki davranışlarınızı kan grubunuzun büyük ölçüde etkilediğini biliyor muydunuz? İşte kan grubunun cinsel yaşama hatta karakterinize etkileri...

        2

        A Grubu Kadını ve A Grubu Erkeği

        3

        Para harcamasını çok sever. Seksi iç çamaşırlarına düşkündür. Değişikliği seven biri olduğu için değişik fantazileri denemekten çekinmez. Onun fantazilerini hayal bile edemezsiniz.

        7

        Özgürlüğünün sınırlanmasından nefret eder. Kadınlara saygısı sonsuzdur. Hep neşe dolu bir kadına sahip olmak ister. Seks sırasında da çok saygılı ve cömerttir.

        8

        AB Grubu Kadını

        9

        Pratik kadınlardır. Seks ile fazla uğraşmak istemezler. Onlar için iş hayatı seks hayatından önemlidir.Seks’in hızlı sona ermesini isterler. Onlar için para ve çalışmak vazgeçilmezdir.

        13

        Şehvet ve arzu doludurlar. Onlar için seks vazgeçilmezdir. Erkeklerin yüreğini hoplatan elbiseler giymeye bayılır. Karşı cinsi baştan çıkarmak onların işidir. Bu kadınlarla bir kere bile beraber olsanız mutlaka devamını isteyebilirsiniz, bir daha vazgeçmeniz imkansızdır.

        14

        0 Grubu Erkeği

        15

        Aşık olduğu zaman birlikte olduğu kadını çok kıskanır. Onu asla başka bir erkekle düşünmek istemez. Kalabalığı sevmediği için sokakta öpüşmek bile onları sıkar. Yatakta ise son derece hareketli, çalışkan ve hırslıdır. Sevgilisine veya eşine sık sık fantazi hediyeleri almayı sever.

        Kaynak: Mahmure

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ