Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Cinsel iktidarsızlığı önlemenin yolları!
        1

        Prof Dr. Günsel Şurdum Avcı, “Doğal Bypass tedavisi, erkeklerde ileri yaşlarda görülen damarsal nedenli sertleşme sorununa bağlı cinsel iktidarsızlığı ortadan kaldırıyor” dedi.

        2

        Hastalıkların tedavisinde kansız-ameliyatsız yöntemlerin savunucusu olan Prof. Dr. Günsel Şurdum Avcı, çağımızda pek çok kişinin sorunu haline gelen cinsel iktidarsızlığın tedavisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

        3

        Avcı, koroner kalp rahatsızlıklarının tedavisinde çığır açan doğal bypass yönteminin cinsel iktidarsızlık sorununu nasıl ortadan kaldırabileceğine dair ipuçlarını paylaştı.

        4

        "SERTLEŞME SORUNUNUN TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLAR ÖLÜME YOL AÇABİLİYOR"

        Prof. Dr. Günsel Şurdum Avcı, “Günümüzde sertleşme sorununa bağlı cinsel iktidarsızlık, 50 yaşın üzerindeki erkeklerde yüzde 70’e oranında rastlanılan bir problem.

        5

        Damar sertliği sonucu ortaya çıkan aterosklerotik kalp-damar hastalığı ile bu hastalığa yol açtığı bilinen şeker hastalığı, hipertansiyon, kan yağları yüksekliği ve sigara kullanımı gibi risk faktörleri, sertleşme sorununa da yol açıyor” dedi.

        6
        7

        Avcı, “Günümüzde sertleşme sorununun tedavisinde kullanılan birtakım ilaçlar, kalp hastaları için ve bazı kalp ilaçlarını kullananlar için sakıncalar doğurabiliyor. Hatta bu ilaçlar ani ölüme bile yol açabiliyor” diye konuştu.

        8

        RİSKSİZ VE AMELİYATSIZ TEDAVİ: DOĞAL BYPASS

        Prof Dr. Günsel Şurdum Avcı, kalp hastalıklarının tedavisinde 15 yıla yakın zamandır uygulamakta olduğu “Doğal Bypass” tedavisinin, sertleşme sorununu düzelterek cinsel gücü arttırdığını söyledi.

        9

        Prof. Dr. Avcı, “Ritmik Masaj Tedavisi diye de tanımlanabilen doğal bypass tedavisi ile hastalarımızın belden aşağısına kalp atımları ile uyumlu olarak ritmik adale masajı uyguluyoruz.

        10

        Acısız ve risksiz olan bu tedavi, günde bir-iki saatten toplam 35 saat süren kürler halinde uygulandığında, tüm organlarda damarları genişletici ve kanlanmayı artırıcı bir etki sağlıyor.

        11
        12

        Sertleşme sorununun tedavisinde, hiçbir riski ve yan etkisi olmayan doğal bypass tedavisinin düşük maliyetlerle doğal ve uzun süreli iyileşme sağladığını dile getiren Prof. Dr. Günsel Şurdum Avcı, doğal bypass tedavisinin, cinsel iktidarsızlıkta diğer tedavilerden önce uygulanmasının daha akılcı bir yaklaşım olacağını vurguladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ