Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Meme büyütme estetiği hakkında merak edilenler!
        1

        Estetik operasyonlarda özel bir zamanlamanın olmadığının altını çizen uzmanlar, özellikle kadınların yaz aylarında daha güzel görünmek için estetik operasyonları tercih ettiğini söyledi. Uzmanlar, içinde bulunduğumuz aylar itibariyle özellikle meme büyütme estetiğinin yükselişte olduğuna dikkat çekti.

        2

        Estetik ihtiyacının kişinin ihtiyaçları doğrultusunda belirlendiğini kaydeden uzmanlar, özellikle içinde bulunduğumuz aylar itibariyle meme büyütme estetiğinin yükselişte olduğunu söyledi.

        3

        Uzmanlar kadınların bu estetiği; kıyafetini en iyi şekilde taşıyabilmek, kıyafetin altındaki bedeniyle güzel görünmek ve plaj mevsiminde rahat edebilmek için yaptırdığını söyledi.

        4

        Vücudu bu mevsimin kıyafetlerine hazırlamanın ayrı bir süreç arz ettiğini belirten Prof. Dr. Mesut Özcan, "Yazın giyilecek açık kıyafetleri, mayo veya bikiniyi güzel taşıyabilmek için mevcut dönemde meme büyütme estetiği kadınlar arasında gittikçe önem kazanmaya başladı. Kadın bedeninde görünümü fiziken tamamlayan memelerin hacimsel durumu kadınlığın en önemli simgelerinden biridir.

        5

        Meme büyütme operasyonlarını tercih eden bayanlar iki farklı gruptan oluşuyor. İlk sırada çeşitli sebeplerle gelişme geriliği sonucunda memenin yeterli büyüklüğe ulaşamadığı kadınlar. İkinci sırada ise yaşanan kilo kaybı, gebelik, emzirme süreci ile memelerde hacim kaybı yaşanmasına dayalı olarak meme büyütme estetiğine ihtiyaç duyan kadınlar" diye konuştu.

        6

        Özellikle yirmili yaşlarda meme gelişimi yetersiz olan kadınlarda meme büyütme estetiğinin oldukça revaçta olduğunu kaydeden Özcan, "Meme hacmi gelişen protez teknolojisi ile tek ölçüt olmaktan çıktı. Gelişen teknolojide üretilen slikon protezler sayesinde doğal bir form sağlıyoruz.

        7

        Bu nedenle bu yaş grubunda memenin estetik görünümü oldukça önem arz ediyor. Meme büyütme estetiğinde yeni moda naturel formlardır. Var olan meme hacminin ne kadar büyütüleceği, hastanın arzusu, meme derisinin esnekliği ve göğüs kafesinin ölçüleri dikkate alınarak hasta ile birlikte görüşülerek planlanır. Ancak kesin ölçüler yine ameliyat sırasında belirleniyor" dedi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ