Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Sağlık çalışanları demokrasi nöbetinde

        Yaşanan darbe girişiminin ardından tüm yurtta olduğu gibi İzmir’de de vatandaşlar demokrasi nöbeti tutuyor. İzmir’de görev yapan sağlık çalışanları ise hem demokrasi nöbeti tutuyor hem de vatandaşlara meydanlarda sağlık hizmeti veriyor.

        İzmir’de görev yapan sağlık çalışanları, gündüz Hastanelerde, akşam mesai sonrası ise meydanlarda hem görevlerini yapıyor, hem de meydanları boş bırakmayarak geleceklerine sahip çıkıyor. Yaşanan darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için Kur’an-ı Kerim okuyarak dualar eden İzmir İl Sağlık Müdürlüğü personeli, şehitler için lokma döktürdü.

        Günün birlik ve beraberlik günü olduğunu belirten İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzettinoğlu, “Milletimizin feraseti, cesareti ve Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yönlendirmesi ile demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkıldı. 15 Temmuz’dan beri müdürlüğümüz idari kadrosu gece gündüz çalışıyor. Hastane Başhekimlerimiz ve 112 Komuta Merkezimiz görev başında. Ambulanslarımız istasyonları haricinde, demokrasisine sahip çıkan, meydanları boş bırakmayan vatandaşlarımız için alanlarda da hizmet veriyor” dedi.

        “Devletimizi bu durumlara düşüren, başta paralel ihanet çetesi ve tüm illegal örgütlerle mücadelemiz, hukuk çerçevesinde tüm hızıyla devam edecektir” diyen Dr. İzzettinoğlu, “Sokaklarda bizleri yalnız bırakmayan, geleceğimize sahip çıkan ve ikinci bir talimata kadar da her akşam Konak Meydanı’ndaki demokrasi nöbetine devam edecek olan tüm vatandaşlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Allah devletimizi daim ve muktedir kılsın” ifadelerini kullandı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ