Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Doktora gönderdiği maille annesini sağlığına kavuşturdu

        İstanbul'da zehirli guatrdan dolayı sağlığı bozulan annesini tedavi etmesini istediği doktora 'Kayıhan bey duyun sesimi' başlıklı mail gönderen kız, annesinin sağlığına kavuşmasını sağladı.

        İstanbul'un Tuzla ilçesinde birlikte ikamet eden Sevcan Hanım 69 yaşındaki tiroid bezi hastası olan Annesi Melek Açan'ın sağlığına bir türlü kavuşmaması üzerine Genel Cerrahi Uzmanı Kayıhan Çağlar'a mail göndererek ''Kayıhan bey duyun sesimi' diyerek çağrıda bulundu. Mailinde annesinin hastalığı konusunda detaylı bilgileri belirten Sevcan, annesinin tedavi edilmesini istedi. Bunun üzerine Kayıhan Çağlar, hastanın Eskişehir'e getirilmesi durumunda tedavi edebileceklerini söyledi. Hasta Melek Açan, kızı ile birlikte hastaneye geldi. Yapılan tetkikler sonrasında ameliyata alınan Melek Açan, yapılan başarılı operasyon sonrasında sağlığına kavuştu.

        Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Kayıhan Çağlar, hastanın sağlığına kavuştuğunu, ancak kontrollerinin süreceğini belirterek, "Hastamızın tiroit bezinin özellikle sol tarafı, soluk borusu ve yemek borusu arkasına doğru büyümüş, ayrıca göğüs kafesi yerleşimli idi. Zehirli olması nedeni ile damarlanmanın artmış olması da ayrıca bir sorundu. Kullanmış olduğumuz 'İntraoperatif Sinir Monitörizasyon' sisteminin de katkısı ile tatbik ettiğimiz Bilateral Total Tiroidektomi ameliyatı ile Hastamız Melek Açan'ı başta kızı Sevcan hanım olmak üzere tüm sevenlerine şifa ile kavuşturduk" dedi.

        Mail atarak annesinin sağlığına kavuşturulmasını isteyen Sevcan Açan ise, şunları söyledi:"En kıymetli hocam doktorum. Duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. Kelimeler inanın kifayetsiz kalır. En kıymetlimi Allah'ın size bahşettiği şifalı ellerle bana bağışlamasına vesile oldunuz. Tüm kalbimle minnettarım. Rabbim neşterinize, emeğinize, yüreğinize zeval vermesin. Allah razı olsun çok teşekkür ederim."

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ