Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Bağışıklık, tedaviden daha az maliyetlidir!

        Sağlık ekonomisinde, grip ya da bağışıklık kazanarak atlatılabilecek diğer hastalıklar için önerilen bağışıklık sağlayıcı ürünleri kullanmanın, tedavideki maliyete oranla, zaman ve maliyette çok daha fazla tasarruf sağladığı görülüyor.

        Dr. Oktay Demircioğlu, “Ülkemizde özellikle çocukluk çağındaki grip vakalarının tedavisinde kişi başı harcanan iyileşme maliyetinin yeni yaklaşımla gribe karşı bağışıklık kazanmak için kullanılan ürünlerin maliyetinden çok daha fazla. Bağışıklık sistemini formüller geliştiriyoruz. Medical device teknolojisi ile bağışıklık sistemi kuvvetlendirilebiliyor. Vücut içerisinde aktive olan, hedefe odaklı formüller olan “medikal device” teknolojisiyle geliştirdiğimiz “İmmunotrofina d” ile bağışıklık sistemini en etkili şekilde güçlendirirken çocukların sağlıklı büyümelerine de destek oluyoruz. Bağışıklığı güçlendirdiğinizde hastalığa yakalanma riski azalıyor, sağlık ekonomisinde ilaca harcanan bütçe azalıyor. Zaman ve maliyetten tasarruf sağlanırken, sağlığınızı bağışıklık kazanarak kalıcı olarak koruyabiliyorsunuz. Bağışıklığı destekleyen ürünlerle maliyetleri daha da azaltıyor , aynı zamanda da sağlıklı olmayı destekliyoruz” dedi.

        Dr. Oktay Demircioğlu, “Geçirilen her üst solunum yolu enfeksiyonu ve tedavi amaçlı kullanılan özellikle antibiyotikler burunun doğal bakteri dengesini bozuyor. Böylece özellikle orta kulak enfeksiyonlarının kronikleşmesi ciddi bir sağlık problemi olarak karşımıza çıkıyor. Şu anda İtalya’da devrim niteliğinde sonuçlar alınan bakteriyoterapi ile burun doğal florasının restore edilmesini sağlıyoruz. Böylece tekrarlayan orta kulak enfeksiyonlarını önlüyoruz. Yakın zamanda Türkiye’de de kullanıma sunulacak bu yeni formülümüz ile bakteriyoterapi kavramını çok sık duyacağız" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ