Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık "Doktor polis"lerden sağlık taraması

        Bursa'da, sağlık çalışanları, giydikleri polis tişörtleri ile vatandaşlara hizmet verdi.

        İstanbul Beşiktaş'ta çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan bombalı saldırı sonrasında bütün Türkiye'de olduğu gibi Bursa'da da "Polisimizin yanındayız" mesajı verilmeye devam ediyor. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, bir ilke imza atarak, üzerlerine giydikleri polis tişörtleri ile hizmet verdi.

        Ülkenin güvenliğini sağlayan emniyet güçlerinin borcunu hiçbir şekilde ödeyemeyeceklerini belirten Başhekim Soner Cander, "Bizler meslek grubu olarak kendimizi emniyete çok yakın hissediyoruz. Ekseriya birlikte hareket ediyoruz. Bizler vatandaşlarımızın sağlık huzurunu sağlamak arzusundayız. Emniyet güçlerimiz de sosyal huzuru ve can güvenliklerini sağlamaya çalışıyor. Bizler birer sağlık polisiyiz. Emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir karar aldık. Bugün polis tişörtlerimizle hizmet veriyoruz " diye konuştu.

        Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Uğurer ise, "Canlarını bu ülke için göz kırpmadan feda eden kardeşlerimin, meslektaşlarımın ve vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bütün kuruluşlar ve bizler bu ülkenin birliği için hareket etmekteyiz. Bugün bize destek veren sağlık personellerine teşekkür ediyorum" dedi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ