Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Ağrılarını kudret narı dindirdi!

        Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki emekli bankacı Haspi Gürsel, 40 yıldır devam eden mide ağrılarının, tohumunu İstanbul'dan getirttiği ve evinin bahçesinde yetiştirdiği kudret narı sayesinde dindiğini söyledi.

        40 yıldan bu yana mide ağrılarına çözüm için doktor doktor gezdiğini ve kullandığı çeşitli ilaçlara rağmen bundan bir sonuç alamadığını ifade eden Gürsel, bahçesinde yetiştirdiği kudret narı sayesinde, ağrılarının 5 ay içerisinde tamamen geçtiğini belirtti. Haspi Gürsel, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine bahçesinde yetiştirdiği kudret narını kavanoza döktüğü zeytinyağının içerisine koyarak, 3 ay buzdolabında beklettiğini ve daha sonra her gün aç karna 1 kaşık içtiğini belirterek, 40 yıldır çare bulamadığı mide ağrılarının 5 ay içerisinde tamamen geçtiğini kaydetti.

        KUDRET NARININ FAYDALARI

        Kolit, ülser - 12 parmak, gastrit, asit fazlası gibi mide, bağırsak sistemine bağlı tüm hastalıkları kalıcı ve kesin tedavi ettiği belirtiliyor. Karaciğeri destekler, egzama ve sedefe fayda verdiği, yara ve iltihapları giderdiği, bağırsak tembelliğini giderdiği kaydediliyor. Hücre yenilediği, rahim yaralarına fayda verdiği bildirilen kudret narının lapası, yanık ve yaralara da vuruluyor. Aynı zamanda yüksek oranda E vitamini ve kaliteli protein içeriyor.

        Cihan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ