Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık 'Kalbim Seninle' için buluştular GALERİ

        Bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek için 'Kalbim Seninle' adlı bir proje hayata geçirildi. Projenin yapımcılığını gazeteci Selçuk Kaya ve Başak Çokan üstlendi. Proje için çocuklarla birlikte kamera karşısına geçen isimleri de ünlü fotoğrafçı Yaşar Saraçoğlu görüntüledi.

        HER YIL OLACAK

        'Kalbim Seninle'nin amacının bebek ve çocuk kalp sağlığı konusunda aileleri bilinçlendirmek olduğunu belirten Kaya ve Çokan, projenin her yıl farklı konseptlerde, düzenli olarak devam edeceğini belirtti. Okyanus Kolejleri'nin desteğiyle gerçekleşen projenin fotoğrafları, yıl boyunca farklı mekanlarda sergilenecek. İlk sergi 5 Aralık'tan itibaren Avcılar, Beylikdüzü, Güneşli ve Bahçeşehir Okyanus Kolejleri'nde ğörülebilecek. Ocak'ta da Pelican AVM'de olacak.

        HERKES BURADA

        Kamera karşısına geçen isimlerden; Tamer Karadağlı, Arzu Balkan, kızları Zeyno; Yeşim Salkım- Hakan Eratik çifti, kızları Ada; Ivana Sert oğlu Ateş ve Esra Erol da oğlu İdris Ali ile birlikte poz verdi. Diğer katılan isimlerden bazıları ise şöyle: Deniz Seki, Oya Başar, Levent Özdilek, Berna Laçin, Selçuk Yöntem, Altan Gördüm, Nurseli İdiz, Irmak Ünal, Cengiz Semercioğlu, Burak Hakkı, Mustafa-Emina Sandal ve Ömür Gedik.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ