Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Genel Sağlık Nakil Bayram onun için farklı geçiyor

        Ramazan Bayramı'nı Manavgat'ın Gebece köyü Azak Yaylası'nda ailesiyle geçiren Acar, anne ve babasının elini öptü, bayramlarını kutladı. Ardından diğer akrabaları ile bayramlaşan Acar, aile üyeleri ile sohbet etti.

        Yeni yüzüyle ailesi ve yakınları ile ilk bayramını kutladığını belirten Uğur Acar, daha önce yüzündeki yanıklar nedeniyle kendisinden kaçan çocukların şimdi kendisine ilgi göstermesinden memnun olduğunu söyledi.

        Bayram sabahı köylülerin ilgisinin çok güzel olduğunu vurgulayan Acar, ''Özellikle köyümüzün çocukları daha önce beni gördüklerinde korkuyorlardı. Yüz nakli olduktan sonra televizyondan beni takip etmişler. Koşarak yanıma geldiler. Yeni yüzümün benim için iyi olması dileğinde bulundular. İlgi gösteren büyükler ve küçükler tek tek bayramımı kutladı. Ben de onların bayramlarını kutladım'' dedi.

        Bazı yaşlıların kendisini tanıyamadıklarını anlatan Acar, ''Bu bayram benim için farklı geçiyor, çok mutluyum. Daha neşeli geçiyor. Çocukların korkmaması ve bana yaklaşması beni duygulandırdı. Bayram benim için farklı geçiyor'' diye konuştu.

        Yeni yüzüyle ilk bayramının çok güzel geçtiğini dile getiren Uğur Acar, şunları söyledi:

        ''Bir sene içinde iki bayram yaşamış gibi hissettim. Bana yapılan operasyon ile bir bayram hediyesi alarak çok sevinç yaşamıştım. Bu bayramla sevincim daha da arttı. Operasyonda emeği geçen başta Ömer Özkan hocam olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ederim. Bayram namazı çıkışında birkaç kişiyi arayarak bayramını kutladım. Bunların başında da yüz nakli operasyonunu gerçekleştiren Ömer Özkan geliyor.''

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ