Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Sağlıklı Beslenme Ünlülerin diyet sırları
        1

        HABERTURK.COM

        Rihanna

        Her daim fit olmayı başaran Rihanna, kilo vermek için sıkı diyetler yapmak yerine spor ve sağlıklı beslenmeye yöneliyor. “İyi hissetmenin tek yolu sağlıklı beslenmek ve spora gitmek. Eğer bu bakış açısına sahipseniz, kilo vermek için uğraşmanıza gerek kalmaz ve bu konuda oldukça başarılı olursunuz.” Diyerek konuyu özetleyen yıldız, yumurta beyazı, taze meyve-sebzeleri tüketmeye ve bol su içmeye özen gösteriyor. Karbonhidratları ise en büyük düşmanı olarak görüyor.

        2

        Demi Moore

        Kırk ve üstü yaşlardaki kadınlar, düşüşe geçen östrojen hormonu seviyesi nedeniyle daha çok yağlı ve karbonhidratlı besinler tüketmeye meyillidirler. Ancak şeker ve tatlı krizleri her daim vardır. 51 yaşındaki Demi Moore, bu tip tatlı krizlerini taze elma dilimlerinin üzerine yer fıstığı ezmesi sürerek atlatıyor.

        3

        Jennifer Garner

        Hamilelik döneminde epey kilo alan Jennifer Garner, bu durumdan kurtulmak ve eski fit görüntüsüne kavuşmak için epey vakit harcamış. “Doğum kilolarımı vermem neredeyse 6 ayımı aldı. Yeni anne olduğum dönemde de kilo almaya devam ettim. Bu durumu fark ettiğimde kruvasan ve bagellerden ( simit benzeri hamurlu yiyecek) kurtulmam gerektiğini anladım. Artık waffle da yememeliydim. Salatlar ve proteinli besinler tekrar hayatımın bir parçası oldu. Her gün bir parça çikolata tüketmeye devam ettim. Zayıf kalabilmekte önemli olan aşırıya kaçmamanız. ” diyen Jennifer, zayıflık sırrını böyle açıklıyor.

        4

        Alicia Silverstone

        Alicia Silverstone’un zayıf kalmak için uyguladığı tek bir yöntem var: Vejetaryenlik. “Eğer kilo vermek istiyorsanız sağlığınıza odaklanmanız gerekli. Tamamen diyet düşüncesine sahip olmak zorunda değilsiniz, sağlıklı beslenmeli daha çok bitkisel gıda tüketmelisiniz. Karalahana ve pazıyı bol tüketin. cilt sağlığı için oldukça faydalı. Tek ihtiyacınız olan tam tahıllı ürünler ve bitkisel besinler tüketmek.” Diyen Alicia, fit vücudunu bu tüyolara borçlu.

        5

        Carrie Underwood

        Geçtiğimiz yıl American Idol yarışmasını kazanan şarkıcı Carrie Underwood, 40 bedenden 36 bedene kısa sürede düştü. “Kilo vermede bazı kurallarım vardır. Asla kahvaltıyı atlamıyorum” diyen Carrie, bunun yanı sıra alkolü, şekerli içecekleri ve beyaz unu da hayatından çıkarmış. Bunların yerine beslenme listesine şekersiz yeşil çay ve tam tahıllı gıdalar eklemiş.

        6

        Kim Kardashian

        Kim Kardashian her gün yaptığı kardiyo hareketleri sayesinde fit kalıyor.

        7

        Gwyneth Paltrow

        Zayıf ve uzun görünmek için Paltrow diyet ve egzersiz yapıyor. Ayrıca doktor kontrolünde detoks yaptıran Paltow detoksun kendisini sade ve mutlu hissettirdiğini söylüyor. Eğer sizde detoks ile ilgileniyorsanız doktorunuzla görüşün ve hangisinin size en uygun olduğunu bulun.

        8

        Kerry Washington

        Kerry Washington’ın iki eğitmeni olduğu için motivasyonu çok yüksek. Kerry Washingtonla benzer sonuçlar almak istiyorsanız günde 1.600 kalori alın ve bunları 5 bölüme bölün.

        9

        Lauren Conrad

        Lauren Conrad kickbox sayesinde formunu koruyor. Kickbox yaparken 30 ya da 45 dakika boyunca hareket halinde oluyorsunuz ve böylece formda kalabiliyorsunuz.

        10

        Alicia Keys

        Turnede olduğunda çok yoğun olduğundan dolayı Alicia Keys, Harley Pasterneak’in 5 faktörlü diyetini uyguluyor. Bu diyet günde 5 tane az yemeyi içeriyor. Ayrıca günde 30 dakika boyunca egzersiz yapıyor.

        11

        Ellen Pompeo

        Kızını dünyaya getirdikten beş ay sonra eğitmeni Gregg Miele sayesinde eski haline kavuştu. Esneme, kaldırma ve boks hareketleri ile eksi formuna dönen ünlü yıldız aynı zamanda hazır yiyecekleri yemeyi de kesti.

        12

        Cameron Diaz

        Cameron Diaz formda kalmak için sörf yapıyor. Sörf yapmanın kendisini manevi açıdan rahatlattığını söyleyen Cameron Diaz su sporlarına 2000 yılında Charlie’nin Melekleri filminin çekimleri sırasında ilgi duymaya başlamış.

        13

        Jennifer Aniston

        41 yaşındaki Jennifer Aniston mükkemmel ve fit. Bu görünümünün en büyük sebebi yoga seansları. Ayrıca bol miktarda içtiği su da güzelliğinin sebeplerinden. Yoga yaparak duruşunuzu, esnekliğinizi ve kas tonunuzu geliştirebilirsiniz.

        14

        Jennifer Lopez

        İkizleri Max ve Emme’yi dünyaya getirdikten sonra Jennifer Lopez 2008′de Nautica Malibu yarışlarına hazırlanarak eski haline geri döndü. Ünlü yıldızın başarıya ulaşmasının en büyük sebebi kendisine hedef belirlemesidir. Haftada altı gün ve iki saat yaptığı koşu, yüzme ve bisiklet rejimi ile eski formuna geri döndü. Ayrıca eğitici Gunnar Petterson ile hafta üç kez yaptığı egzersizler ile sağlıklı şekilde kilo verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ