Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Genel Sağlık Ucuz tüy dökücülerin zararı büyük!

        Doğrucu, Acvit olarak hiçbir zaman kaliteden ödün vermediklerini belirterek, "Bakanlık onaylarımız tamdır. Ürün hijyen ortamda üretilmektedir. Tüy dökücüleri vücudunuza uyguluyorsunuz. Ucuz etin suyu duru olur. Çok ucuz ve bedava şeklinde satanlara itibar etmeyin. Yarın vücudunuzda yanmalar, kızarmalar olabilir. Çünkü ya tam kalitede üretilen bir ürün değildir. Ya da merdiven altı üretim oldukları açık ve seçik ortadadır" dedi.

        Tüketicileri duyarlı ve bilinçli olmaya davet eden Doğrucu, "Bu ürünlerin bedava ve çok ucuz satılması imkansızdır. Bundan dolayı bu ürünlere itibar etmemeniz sizin açınızdan, sağlığınız açısından çok önemlidir. Acvit tüy dökücünün de piyasada sahte ve taklitleri oluştu. Bu kişi veya kurumlarla hukuki platformda mücadelemiz devam etmektedir. Acvit olarak hiçbir zaman dürüstlükten ve kaliteden ödün vermedik" dedi.

        Doğrucu, "Sağlık her şeyden önemlidir. Kozmetik ürünlerini vücudunuzda kullanıyorsunuz. Bedava veya çok ucuz fiyata satanlar sağlığınızı tehdit etmektedir. Bu noktada duyarlı olmanızı tavsiye ediyoruz" diye sözlerine ekledi.

        IHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ