Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Genel Sağlık Ortopedi Siz nereye yastığınız oraya, Othello, Othello yastık, seyahat, konforlu yolculuk

        Uyku kalitesine önem veren ve şartlar ne olursa olsun güne dingin bir şekilde başlamak isteyenler için üretilen birbirinden farklı özelliklere sahip Medimobile, Medidream, Medimoon ve Mobile Comfort yastıklar; seyahatlerinizde sizlere eşsiz bir uyku deneyimi sunuyor.

        Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tatil planları da yapılmaya başlandı. Bazı gezginler havayolunu tercih ederken, bazıları da uzun otobüs yolculuklarıyla tatil beldelerine kaçmaya çalışacak. Peki uzun otobüs ve uçak yolculuklarında uyku konforunu nasıl sağlarız? Uykusunu düşünenlerin markası Othello, bu soruya yanıt vermek amacıyla 4 farklı seyahat yastığını sizlere sunuyor.

        Uyku kalitesine her koşulda önem veren ve çevresel şartlar ne olursa olsun dinç bir şekilde uyanmak isteyenler için Othello, 4 farklı seyahat yastığını tüketicilerle buluşturuyor. Farklı tasarımıyla uçakla ve araçla seyahatlerinizde boynunuzu ve başınızı destekleyen Othello Medimobile, kullanım kolaylığı ve konforu ile rahat bir yolculuk geçirmenizi vadediyor. Medidream modeli ise uyurken başınızı destekleyerek kas gerginliğinizi ortadan kaldırıyor ve yolculuğunuz boyunca uyku keyfinizi daimi kılıyor.

        Diz altı, boyun ve sırt bölgenizi destekleyecek şekilde çok amaçlı kullanım düşünülerek tasarlanmış Othello Medimoon ise oldukça az yer kaplayarak her yere beraberinizde götürebileceğiniz bir yol arkadaşı olarak ön plana çıkıyor. Uzun seyahatlerde özellikle bel bölgesinde problem yaşayan yolcuları da düşünen Othello, Mobile Comfort ile bel bölgenizi destekliyor ve uzun bir yolculuğun ardından tatilinize zinde ve keyifli bir şekilde başlamanızı sağlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ