Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Genel Sağlık Alternatif Tıp Doğal tedavi yöntemi hacamat!, Hacamat Dernek Başkanı Süleyman Gök, Hacamat nedir?, Hacamat ne işe yarar?, Hacamat nasıl yapılır?

        HACAMAT’A YOĞUN İLGİHızla popüliretesi artanDoğaltedaviyöntemlerinin en tesirlisi, en faydalısıHacamatartık Türkiye’de hızla yayılmaya başladı.

        HacamatDernek BaşkanıSüleyman Gök, 2009 yılındaHacamatuygulayanların sayısı kendisi dahil 10-15 kişi iken şimdi kayıtlı ve profosyonel eğitimli 3bin kişinin uygulama yaptığını söylüyor.

        HACAMATNEDİR?Hacamatdoğaltedaviyöntemlerinin en faydalısıdır.Hacamatkan ile alakalı tüm hastalıklara faydalıdır.

        HACAMAT‘ın FAYDALARI;Tansiyon ,migren, başağrısı, bel ve omuz ağrıları başta, fibromiyalji , epilepsi, unutkanlık, stres, dikkat dağınıklığı başta olmak üzere kan ile alakalı tüm hastalıklara çok faydalıdır.

        Modern tıpta yüksek tansiyon ve migren çaresi olmayan hastalıklar diye tarif edilir. Düzenlihacamatve diğerdoğalyöntemlerden faydalanarak tansiyondan iyileşenlerin oranı %90 oranında olduğunu söyleyenSüleyman GökHacamatTedavisi’nin yasallaşması gerektiğine dikat çekiyor.

        HACAMATYASAL OLSUN;isteyen herkes bu mesleği öğrenip hijyenik koşullarda herkese uygulama imkanı verilsin diyen dernek başkanıSüleyman gök; Türkiye SGK 1 günde ilaçlara 50 milyon TL harcıyor.Hacamatyasal olduğunda bu harcanan rakam %90 azalacağı gibi yurtdışına fütursuzca savrulan israf edilen vergilerimizde kendi halkımızın cebinde kalacaktır.

        HACAMATKURSU; Hacamat Derneği katkılarıyla İstanbul’da Ftr . Omuz Uzman Dr. Levent Demiralp tarafından her ay düzenli olarak verilen Hacamat kurusuna talepler çok yoğun.

        Hacamat Derneği İstanbul ve Ankara şubelerinde hastalara danışmanlık yapan Hacamat Derneği Genel sekreteri Ftr. Uzman Dr. Levent Demiralp, 10 yıllık hekim olduğunu ve hastalarını artık öncelikle Hacamat iletedavietmeye çalıştığını, başta Tansiyon, migren, kronik başağrısı, belağrıları, panik atak gibi rahatsızlıklarda çok başarılı sonuçlar aldığını söyledi.

        Hacamat Derneği Genel Sekreteri Dr. Levent Demiralp , Hacamat mesleğini isteyen herkesin öğrenebileceğini , Türkiyenin acilen sağlık bakanlığı onaylı ara eleman Hacamat Teknisyenleri yetiştirmesi ve bunun altyapısının oluşturulmasının her yönden ülkemize katkı sağlayacağını belirttiler.

        Ankara ve İstanbulda Hacamat Dernek kliniğinde hasta danışmanlığı da yapan Dr. Levent Demiralp kan ile alakalı tüm hastalıklara hacamatın çok faydası olduğunu; hiçbir sağlık problemi olmayan, sağlıklı olan herkesin sağlığını koruma amaçlı asgari yılda 3 veya 4 kez hacamat yaptırmalarının bağışıklık sistemini kuvvetlendireceğini ilave etti.

        HACAMAT KİTABI;Alanında Türkiye ‘de ve Dünya’da ilk olup, Hacamat Dernek başkanı Süleyman Göktarafından hazırlanan kitabın ilk baskısı 2 yıl önce basıldı. 2 yıl içersinde 16 ‘ncı baskıya ulaşan ‘Hacamat’ Kitabı Hacamat yaptırmak isteyenlerin A’dan Z’ye merak ettiği her şeyi içerdiği gibi mesleği uygalayanlar içinde bir rehber niteliğinde.

        Hacamat’da Hijyen ve profosyonellik; Türkiye ve Avrupa genelinde Hacamat Uygulayan bin kadar Hacamat Uzmanı yetiştirdiğini söyleyen Dernek Başkanı Süleyman Gök Derneğimizden Eğitim almış Uzmanlara güvenle hacamat yaptırabileceklerini belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ