Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Estetik Cerrahi Dolgun dudaklar için 15 dakika ayırın, Dudak dolgusu, Dudak dolgusu nasıl yapılır?, Dolgun dudaklara sahip olmak, Dudak estetiği, Estetik ve güzellik, Op.Dr.Ayşegül Sivri

        Dış görünüşüne ve güzelliğine önem veren kadınların kısa sürede arzu ettikleri görünüme kavuşmak için tercih ettikleri uygulamaların başında dudak dolgusu yer almaktadır diyen Op Dr Ayşegül Sivri, Öğle tatilinde yemek molasından çalarak 15 dakikada uygulanması, ağrısız ve acısız olması, anında sonuç alınması, kişinin uygulama sonrasında hemen sosyal hayatına geri dönmesi ve ortalama 12 ay kalıcı olması açısından büyük avantajlar sağladığını belirtiyor.

        Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op Dr Ayşegül Sivri , Dudak dolgusu uygulamasında en önemli nokta malzeme seçimidir diyor ve ekliyor. ‘’Bir plastik cerrah olarak hastalarıma ömür boyu kalıcı olan dolgulardan uzak durmalarını ısrarla söylüyorum.’’ Op Dr Ayşegül Sivri, Dudak dolgusu uygulaması için günümüzde en ideal olan malzeme hyalüronik asit denilen kollajen maddesi olduğunu belirtti. Bu maddenin insan vücudunda da oldukça yaygın bulunduğunu belirten Op Dr Ayşegül Sivri , böylelikle vücuttan bir malzeme gibi doğal göründüğünü vurguluyor.

        Ayrıca alerji ve his kaybı yapmadığını dile getiren Sivri "en önemlisi uygulamayı dozunda uygulamaktır" diyor.

        ‘’Bu hem dudak dolgusu yaptıran kişiye hem de uygulamayı yapan doktora bağlı bir unsurdur’’ diyen Op Dr Ayşegül Sivri , burada dolgu miktarını abartmamak çok önemlidir diyerek, 2 ayda bir doktorun muayenehane yolunu aşındıran her gelişte yine dolgu uygulaması isteyen birçok kişi ile karşılaştığını belirtiyor.

        Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op Dr Ayşegül Sivri ,Bunlardan bir diğeri ve belki de en önemlisinin ise doktor seçimi olduğunu belirtiyor. Günümüzde birçok kişinin yapmaya çalıştığı bu uygulamayı kendi evinde denemeye çalışan hastalarım bile olmuştu diyen Op Dr Ayşegül Sivri, Tabiki sonuç hüsranla bitmişti diyerek, Estetik uygulamalar uzman hekimler tarafından yapılmadığı zaman ciddi sağlık sorunlarına yol açabilmektedir şeklinde uyarılarda bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ